imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iSTYLE BYEback – Cseréld be régi Apple készüléked újra!


BYEback? Mi lehet ez? Picit utánajártunk és megkérdeztük az iSTYLE-tól mit is jelent számunkra ez az új fogalom.

Tehát BYEback! Egy lehetőség, amit az iSTYLE azért vezet be, mert mostantól a vásárlóinak az akció keretein belül lehetőségük nyílik a régi készülékeiket beszámíttatni új iPhone XS / XS Max vagy retina kijelzős MacBook Air vásárlása esetén.

Tudjuk, hogy az Apple termékek vigyázó kezekben sokáig bírják, de mindig jöhet valami olyan újítás, esetleg lehetőség, ami miatt a jól bevált készülékedtől megválnál, és újra cserélnéd. Most az iSTYLE-ban még a legrégebbi készüléknek is forintra váltható értéke van. Ez azt jelenti, hogy könnyedén pénzzé teheted régi készülékeidet, nem kell tovább gondolkodnod mi is legyen vele, most egyszerűen beviszed, és beszámítják neked, új készülék vásárlása esetén.

Ezen felül most minden, az akcióban részt vevő készülék árát is csökkentette az iSTYLE, így még készülékbeszámítás nélkül is kedvezményesen juthatsz ezen termékekhez. Na, de mekkora is a kedvezmény? iPhone-ok esetében 30 000 Ft, míg a retina kijelzős MacBook Air esetében 60 000 Ft.

És itt nem ért véget a történet, hiszen most akkor sincs gond, ha nincs ekkora összeg a zsebedben. Az iSTYLE-nál kedvező részletfizetésre is van lehetőség, akár 0% THM-mel. Így elég kecsegtető kis ajánlat jöhet össze, már alig több mint napi egy kávé árából tiéd lehet álmaid iPhone-ja vagy MacBook-ja.

Kár lenne kihagyni!

Röviden összegyűjtöttük azt is, hogy mire érdemes figyelnetek, ha nem akartok lemaradni erről a remek lehetőségről.

  • Az ajánlat csak március 10-ig elérhető minden iSTYLE üzletben
  • Akár több készüléket is beszámíttathatsz, de VIGYÁZZ!!! csak az újonnan vásárolt készülék értékének 50%-ig számítanak be használt eszközt
  • Tájékozódj előzetesen – minden részletet megtalálsz az iSTYLE oldalán
  • Nézd meg mekkora a régi készüléked becsült értéke, használd az online kalkulátort, és számolj te is

Ha érdekelnek a további részletek, akkor látogass el a BYEback akció oldalára, tájékozódj a eszközeid értékét illetően, foglald le új iPhone-od vagy retina MacBook Aired online és látogass el az iSTYLE üzletek valamelyikébe. Csak ne felejtsd otthon a régi készüléked!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!