imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt a Beats Active Collection


A mai nap folyamán három új modellel bővült az Apple által a tavalyi év folyamán felvásárolt Beats kínálata: az „Active Collection” névre keresztelt család tagjait kifejezetten sportoláshoz fejlesztették ki.

Az Apple Watch bejelentése óta tisztán látszik, hogy az Apple egyre inkább próbálja meglovagolni azt a hullámot, amit mostanában az egészséges életmód, sport és fitnesz jelentenek. Ehhez nagyszerűen illeszkedik a most bemutatott három Beats fej- és fülhallgató: a Powerbeats2, a Tour2 és a Solo2 Wireless Active Collection változata.

A Tour2 egy hagyományos hallójáratba illeszkedő (in-ear) fülhallgató, annyi pikantériával megfűszerezve, hogy van egy kis opcionálisan felhelyezhető „szárnya” (igazából három, három különböző méretben), ami tulajdonképpen egy apró gumidarabot jelent, melynek segítségével még stabilabban marad a fülünkben. Természetesen a hagyományos gumifeltétből is kapunk négyet a dobozban a különböző méretű hallójáratokhoz illeszkedve. Az új Tour2 sárga, piros és kék színekben érhető el, és hagyományos jack-csatlakozóval rendelkezik. A fülhallgató izzadság- és cseppálló.

Beats Tour2 Active Collection
Beats Tour2 Active Collection

A következő újdonság a Powerbeats2 Wireless Active Collection, ami gyakorlatilag megegyezik az eddigi modellel, így csak az új színek jelentenek változást. Mivel a Powerbeats2 Bluetooth-kapcsolatot használ, így akár az Apple Watch-csal is összepárosíthatjuk, ha edzés közben nem szeretnénk magunknál tartani a telefonunkat. A fülhallgató alapvetően in-ear kialakítású, de a pántnak köszönhetően biztosan nem fog kiesni a fülünkből, akármennyire aktív mozgást is végzünk. A Powerbeats2-nek nem okoz problémát az izzadság, és az esőbe is nyugodtan magunkkal vihetjük.

Beats Powerbeats2 Active Collection
Beats Powerbeats2 Wireless Active Collection

A mai harmadik újdonság pedig a Solo2 Wireless Active Collection lett, ami szintén új színekkel egészíti ki a kisebbik vezeték nélküli fejhallgatót. Az jó kérdés, hogy ki akar egy fejhallgatóban sportolni, mert bár a vezeték nélküli Solo2 csupán 215 grammot nyom, nem feltétlenül lehet kényelmes viselet futás közben. Itt egyébként nem beszélhetünk izzadságálló kialakításról, úgyhogy tényleg csupán a piros, kék és sárga szín jelenti a változást.

Beats Solo2 Active Collection
Beats Solo2 Wireless Active Collection

A Beats Apple általi felvásárlása óta nem született különösebben sok új termék, hacsak az új színeket nem számítjuk. Érdekes lesz figyelni, hogy a rozéarany iPhone 6s és iPhone 6s Plus megjelenése után vajon tovább bővítik-e a fül- és fejhallgatók kínálatát is az új színnel. Az Active Collection tagjai már előrendelhetők, az első darabok hamarosan hazánkba is megérkeznek.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!