imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Itt a rackbe rögzíthető Mac Pro


Mostantól torony kivitel mellett rack verziót is rendelhetünk a Mac Próból, nagyobb produkciós vállalatok és annak professzionális felhasználói örömére.

Az indulóára 2 449 990 Ft, ami pont 200 ezressel több az eddigi verziónál, bár ha ahhoz hozzászámoljuk a kerekeket közel egálban vagyunk. Ezért az összegért kapunk a gépbe 8 magos Xeon W processzort, 32 GB memóriát, Radeon Pro 580X grafikus kártyát és 256 GB-os SSD-t. A kimaxolt verzióért pedig közel 20 millió Ft-ot kell kicsengetni itt is.

A gép kialakításától eltekintve teljes egészében megegyezik a torony változattal, ugyanazokat a portokat találjuk meg csupán más elosztásban. Az eleje szintén megkapta a megosztó sajtreszelő szellőzőrácsot és a rendkívül elegáns fém fogókat.

Kinek lehet szüksége erre?

Nagyvállalatoknál gyakran előfordul, hogy a munkaállomáshoz szükséges hozzácsatolni különböző audió/videó eszközöket, amik így közvetlen a hardver alatt vagy fölött kapnak helyet. Gyakran a belső hálózathoz való hozzáférés miatt is szükséges, mivel legtöbb esetben megosztott adattárolókról dolgoznak, aminek megfelelő megbízhatósága és gyorsasága elengedhetetlen. Nem utolsó sorban a Mac Prót használó szerencsés munkatárs számára is sokkal kényelmesebb, ha az asztalán nem figyel ott egy nehezen mozdítható monstrum.

Mi egyelőre csak álmodozunk arról, hogy egyszer meghajthassunk egy ilyet szörnyeteget, de mindenesetre pozitívum, hogy az Apple előrukkolt egy ilyen típussal is. Egészen biztosan meg lesz rá az igény.

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!