imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt az Apple négy új videója


A márciusban indult „Shot on iPhone 6” kampány keretei között már rengeteg videó és kép látott napvilágot. A szemet gyönyörködtető felvételek különlegessége, hogy a kampány címéhez hűen, mindösszesen egy iPhone 6 készülék segítségével készítették. Minden kép alatt fel van tüntetve a kép készítője, a helyszín és a rövid leírás alatt azt is megtudhatjuk, hogy milyen alkalmazást használt a fotós. A videók pedig lehetnek Time-Lapse, lassított vagy rendes sebességű felvételek, és az utómunka maximum annyiból áll, hogy aláfestőzenét adnak hozzá a készítők.

A kampány hivatalos weboldala itt található, ahol jelenleg 62 fénykép és 11 videó található. Akadnak kevésbé jó felvételek és akadnak változatos és intenzív színekkel megspékelt különleges élményt nyújtó fényképek és videók is.

A felvételt Herbert S. készítette
Helyszín: Utrecht, Hollandia
Zene: Bang on a Can All-Stars – Gene Takes a Drink

A felvételt Andy H. készítette
Helyszín: Szent Kilda, Ausztrália
Zene: The Acid – Animal

A felvételt Bryan L. készítette
Helyszín: Hillsboro, USA
Zene: Yael Naim – Walk Walk

A felvételt Bryan L. készítette
Helyszín: Bodø, Norway
Zene: Made In Heights – Murakami

A videókat végignézve ismét meglepődhetünk azon, hogy mennyire szép videókat lehet készíteni az iPhone készülékünkkel. Valószínűleg még fogunk kapni jónéhány képet és videót is, hiszen rengeteg tehetséges ember dolgozik még azon, hogy ilyen gyönyörű felvételeket láthassunk. Egyébként az Apple a mai napon feltöltötte a teljes WWDC 2015-öt is, tehát ha valaki lemaradt volna a konferenciáról, akkor most újranézheti az egészet. Ezt az Apple hivatalos Youtube csatornáján lehet elérni.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!