imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt az iOS 10.0.3 iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékekre


Meglepetésszerűen egy apró frissítéssel kedveskedett az Apple ezen a hétfő kora estén néhány iPhone-felhasználónak. Megjelent ugyanis az iOS 10.0.3, ez azonban csak az iPhone 7 és iPhone 7 Plus felhasználók számára érhető el.

A most elérhetővé tett iOS 10.0.3 az előző, 10.0.2-es verzióhoz hasonlóan apróbb hibajavításokat tartalmaz. Ami egy kicsit szokatlan, az az, hogy csak a legújabb iPhone-ok tulajdonosainak érhető el a frissítés, persze ennek az az oka, hogy csak néhány iPhone 7 és iPhone 7 Plus készüléket érint az orvosolandó hiba. Az Apple mindössze az alábbiakat írja a frissítésről:

Az iOS 10.0.3 hibajavításokat tartalmaz, többek közt egy olyan hibáét, amely miatt néhány felhasználónál megszakadhat a mobilkapcsolat.

A szoftver azt a hibát javítja, hogy néha megszakadt a mobil adatkapcsolat. Ezt először az amerikai Verizon hálózatán fedezték fel a felhasználók, később azonban több más mobilszolgáltató ügyfelei is beszámoltak a problémáról. Én mindenesetre kíváncsian várom, javítja-e azt, hogy a város fix pontjain 3G-re esik vissza a telekomos hálózat – vagy ebben az esetben ez tényleg a szolgáltató hibája.

Az iOS 10.0.3 mérete elenyésző a nagyobb frissítésekhez képest, 75 MB körüli adatmennyiségről van szó. Szokás szerint a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontból tudjuk telepíteni (már ha iPhone 7 vagy iPhone 7 Plus készülékkel rendelkezünk). Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!