imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt az OS X 10.9.4 és az iOS 7.1.2


Az Apple tegnap este gyakorlatilag minden rendszerhez kiadta a legújabb frissítést: megékezett az OS X Mavericks 10.9.4-es verziója, az iOS 7.1.2, és az Apple TV szoftvere is frissült, immáron a 6.2-es verzióra. A frissítések a szokásos hibajavításokra szorítkoznak.

Semmi lényeges változás nem történt az OS X terén, az új verzióban az Apple a Wi-Fi kapcsolatokat javította, mert korábban előfordult, hogy egyes Macek nem csatlakoztak automatikusan az ismert hálózatokra. A rendszer indításakor néha nem jelent meg rendesen az Apple-logó háttere, most már ez sem fordulhat elő, illetve a többeknél jelentkező sleep-problémákra is elvileg javítást kínál a frissítés. Ezeken kívül tartalmazza a legújabb, 7.0.5-ös Safarit is.

Az iOS-ben az iBeacon kapcsolatok stabilitását javították, egyes külső fejlesztők alkalmazásai és kiegészítői (pl. vonalkódolvasók) esetén az adatkapcsolatot, illetve a Mailt is javítgatták. Pár felhasználó jelezte, hogy az OTA (over-the-air), vagyis vezeték nélküli frissítés esetén megfagy a rendszer, és nem töltődik illetve települ a 7.1.2. Ezt a hibát elvileg egy újraindítás (sleep/wake és home gombok együttes nyomva tartása) orvosolja.

Az Apple TV 6.2-es szoftverének változásait részletesen nem kommentálta az Apple, ha észrevesztek valami lényegeset, írjátok meg a kommentekben!

A frissítést OS X alatt szokás szerint az App Store-on keresztül ejthetjük meg, iOS-en pedig a Beállítások > Általános részben telepíthetjük a legújabb verziót.

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!