imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt a Facebook Messenger 9


A Facebook ma frissítette az iOS-es Messenger alkalmazást. Most hogy már világszerte kötelezővé tették a használatát, vagyis sehol nem küldhetünk közvetlenül a Facebookból üzenetet (ezt fokozatosan vezették be), érdemes is nagyobb figyelmet szentelniük az appnak.

Hogy mi az újdonság? Hát nem sok. Egyrészt tudunk teljes képernyőn fotózni, ebbe a módba a bal alsó sarokban megjelenő kis ikonnal válthatunk át. Nem tudom miért kellett erre eddig várni, elég idegesítő volt, hogy alul egy apró sávban láthattuk csak a készülő fotókat és videókat, illetve hogy amikor álló helyzetben volt a telefon, akkor csinált fekvő képeket, és fordítva.

Facebook Messenger 9

Másrészt elvileg teljes képernyőn tudjuk megnézni a kapott képeket is, bár szerintem ez mindig is így volt. Mondjuk viszonylag keveset használom a Messenger alkalmazást, és még kevesebb képet kapok és küldök rajta keresztül, szóval lehet, hogy rosszul emlékszem. Hozzáértők világosítsanak fel a hozzászólásokban. :)

Ezen kívül a Facebook azt ígéri, hogy gyorsabb és megbízhatóbb is lett az alkalmazás. Ez utóbbi talán annyira mégsem lehetett igaz, mert a 9.0-ás verzió kiadása után pár órával később már meg is jelent a 9.1, ami bugfixeket tartalmaz.

Ha még nem töltötted le a Messenger alkalmazást, akkor erről a linkről teheted meg. Természetesen ingyenesen.

Forrás: 9to5Mac. Borítóképhez felhasznált kép: Trey Ratcliff.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!