imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt a Fortnite Battle Royale, az év egyik legjobban várt játéka iOS-re


Bár már márciusban elérhetővé vált a cross-platform multiplayer játék iOS-es verziója, a béta időszakban kizárólag meghívóval lehetett játszani. Mostantól viszont szabad a pálya, vár rád az év egyik legsikeresebb, legjobban várt játéka!

A Pokémon GO mindent elsöprő sikerét nehéz lesz megismételni, a Fortnite Battle Royale-nak azonban minden esélye megvan rá. Azt hiszem, sokat elmond, hogy annak ellenére, hogy a bétaidőszakban csak meghívóval lehetett kipróbálni a játékot, a készítőknek másfél millió dollár (~380 millió forint) (!) bevételt sikerült kaszálniuk mindössze négy nap (!) alatt az alkalmazáson belüli vásárlásokkal.

A Fortinite konzolokon, macOS-en és PC-ken korábban már bizonyított, lényegében az ezekre elérhető változat Battle Royale módja jelent most meg iOS-re. Aki esetleg nem ismerné, a játékmenet lényege dióhéjban, hogy a lehető legtovább maradj életben. Ezt nehezíti, hogy akár másik 100 játékos is ugyanezen ügyködik párhuzamosan, így jó eséllyel mindenki meg akar majd ölni. A túlélési esélyeket nagyban meg tudja könnyíteni, ha csatlakozol valamelyik, maximum 4 fős alakulathoz.

Kiinduláskor semmilyen más eszközzel nem rendelkezel, csak egy csákánnyal. Ezzel kell nekiindulnod a világ felfedezésének és begyűjteni a különböző fegyvereket, páncélokat, erőforrásokat, amelyek segítségedre lesznek majd a hentelésben. Külön jó, hogy a Battle Royale iOS-en nem vesztette el cross-platform jellegét, így szabadon játszhatsz PC-s, Maces, PlayStation 4-es, vagy Xbox One-os barátaiddal is.

Azt hiszem, ennél több ajánlásra talán nincs is szükség. Nézzétek meg az alábbi videót, ha pedig kedvet kaptatok, irány az App Store. Mostantól ugyanis megszűnt a meghívós időszak, bárki kedve szerint kipróbálhatja az ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal megtűzdelt játékot!

A Fortnite Battle Royale iOS-es verziója iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad mini 4, iPad Air 2, iPad 2017, iPad 2018 és az iPad Pro (minden fajta és évjárat) készülékekkel kompatibilis, amennyiben azokon legalább iOS 11 fut.

Forrás: MacRumors

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!