imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt a piros, hol a piros… iPhone 8?


A Virgin Mobile belső levelezése szerint akár már ma befuthat az iPhone 8 és 8 Plus ezévre esedékes (PRODUCT)RED kiadása. A hírt közben Gurman is megerősítette, szóval valami biztosan készülőben lehet. Mi a helyzet az iPhone X terén?

A MacRumors valahogyan megszerezte az amerikai Virgin Mobile telefonszolgáltató egyik belső feljegyzését, melyben egy új, a (PRODUCT)RED termékcsaládba tartozó iPhone 8-ról írnak. A termék állítólag április 9-én, azaz ma kerül majd be a szolgáltató készletezési rendszerébe. Vélhetően az Apple ezzel egy időben, vagy legalábbis még a héten mindenképp, lerántja a leplet a pirospozsgás készülékről.

A feljegyzésből az is kiderül, hogy lesz majd előrendelési időszak, amiből arra lehet következtetni, hogy a termék nem feltétlen áll majd rendelkezésre rögtön a bemutató után – gondolom az Apple felméri, mekkora az érdeklődés. A hírt Mark Gurman is megerősítette Twitteren, így tehát már egészen biztosnak tűnik, hogy idén is lesz (PRODUCT)RED termék.

Tavaly volt az első alkalom, hogy az Apple (PRODUCT)RED iPhone-t mutatott be. Ez az esemény már csak azért is különleges, mert ekkor történt először, hogy az Apple egy iPhone színopcióit menet közben, fél évvel a bemutató után frissítse. A dolog beválhatott a vállalatnak, ha idén új próbálkoznak, egy új szín mindig kiváló lehetőség a pangó eladások felrázásához. Állítólag idén pont emiatt érkezik már áprilisban és nem májusban a termék, hogy a következő, jellemzően laposabb negyedévbe számítson bele a termék.

Az Apple már régóta gyárt speciális piros színű eszközöket és kiegészítőket, melyek bevételéből a Bono-féle (PRODUCT)RED alapítványt támogatják. A Steve Jobs vezette Apple először egy RED iPod-dal állt a kezdeményezés mellé, azonban az együttműködés az egykori társalapító halála után sem szakadt meg, mára már igen sok Apple termék is megvásárolható, melyek a (PRODUCT)RED kampányt támogatják, hamarosan talán a piros iPhone 8-at vásárlók is támogatják majd az AIDS elleni küzdelmet.

Ez itt például egy PRODUCT(RED) iPod nano.

A Virgin Mobile feljegyzése nem tesz említést iPhone X RED-ről, és nem is tűnik valószínűnek, hogy az Apple bevállalja az új színt az exkluzivitás jegyében szándékosan csak két árnyalatban kapható terméknél. Az érdeklődők számára marad tehát az iPhone 8 vagy az iPhone 8 Plus, az azonban még mindig kérdés, hogy idén fekete előlappal érkeznek-e a modellek fehér helyett…

Forrás: MacRumors

A tavalyi bejelentést olvasva nagyjából meg tudod nézni, mire számíthatsz.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!