imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt találsz ritka Pokémonokat Budapesten


Szeretnéd összegyűjteni a ritka pokémonokat? Akkor most figyelj, mert megmutatjuk, hogy merre érdemes vadásznod Budapesten. Térképeken egy csomó pokémon lelőhely, hogy te lehess a Pokemon Go királya!

Állandóan csak Rattata, Spearow, Pidgey, meg Veedle jön veled szemben az utcán? Nem találod a ritkább pokémonokat?

Nem vagy egyedül, ugyanis a ritkább lények, bizonyos területeken tanyáznak. Szerencsére egy leleményes fejlesztőnek köszönhetően, már Google Maps-en is megnézhetjük, hogy merre érdemes elindulni, ha komolyabb pokémonokat szeretnénk befogni. Az alkalmazás telepítése nem egyszerű, ha valaki akar, akkor ide kattintva lehet próbálkozni. Ha nem ismered a Python és a terminál rejtelmeit, akkor inkább ne is kezdj neki, ha nem akarod újrainstallálni a gépedet. Mi is igencsak megszenvedtünk vele míg működésre bírtuk, de most cserébe meg tudjuk mutatni, hogy Budapesten hova érdemes menni pokémonokra vadászni.

Fontos tudni, hogy a térképeken látható pokémonok random jelennek meg, mindössze 15 percig maradnak a helyükön, aztán más érkezik a helyére, vagy egy ideig egyáltalán nem lesz egy sem azon a ponton. Viszont érdemes megfigyelni, hogy a ritkábban látható lények merre találhatók a térképen, mert ezen a környéken vadászva szinte biztosan belefutunk olyan pokémonba ami hiányzik a gyűjteményünkből.

Városliget
Kezdjük mindjárt a kedvenc lelőhelyünkkel, az utóbbi napokban elég sokat jártam erre, amint a térképen is látszik, nem véletlenül. Az Állatkerti úton sétálva, biztosan szembe jön majd pár Bulbasaur, Jynx, Drowzee és egyéb ritkaság, a tó környékén pedig Eevee-k és Magikarpok várnak ránk, de más komolyabb pokémonokat is találhatunk. Ugyancsak itt, a híd liget felőli lábánál, mindig van legalább 150 ember, akik a három lerakott Lure körül vadásznak. Itt másfél-két óra alatt akár 120 pokémont is begyűjthetünk, miközben akár a fűben is heverészhetünk. A három lure dobál egyébként egy halom Eevee-t is, ha esetleg valaki ezeket gyűjti, itt biztosan találni fog. Ha ide indultok, külső aksit vigyetek, mert nem biztos, hogy hamar elszabadultok.

varosliget_pokemon_go

Vár és Citadella
Ide is érdemes elnézni, hogy mást ne mondjunk érdemes megfigyelni a Döbrentei téren a Scythert, ezek 1 órán belül többször is megjelennek.

citadella var

Kossuth Tér
A Parlamentnél nem nagyon találni semmi érdekeset, de ha kicsit kijjebb megyünk máris értékes pokémonokat zsebelhetünk be.

kossuthter

Deák tér
Itt aztán van minden, de főleg a Bazilikánál a Paulay Ede utcánál és a Katona József színháznál érdemes kempelni.

deakter

Millenáris és környéke
Itt is inkább a park környékén érdemes bandukolni, ahogy látjátok a kis utcákban lehet találni izgalmasabb pokémonokat.

millenaris

Népliget
Azt hittük ide is érdemes elnézni, de inkább csak azoknak javasoljuk, akik a közelben laknak. Elég gyér a kínálat.

nepliget

Dózsa György Váci út sarok
Na itt aztán minden van. Hazafele a munkából fogtam már a felső rakparton Schytert, Magikarpot lenn a dunaparton, Koffing és Poliwag is sok van, a Teve utcában pedig a ritka Oddisht lehet beszerezni, de ahogy a térképen is látjátok, vannak még egyéb jóságok is.

dozsagyorgy

Ferenciek tere
Itt nem sok mindenre lehet vadászni, inkább az Akváriumba érdemes beülni egy sörre, ott nagyobb eséllyel találunk ritkaságokat.

ferenciektere

Egyelőre ennyi, a későbbiekben még bővítjük a listát, érdemes lesz visszanézni, de addig is a fenti helyeket le tudjátok vadászni akár naponta többször is. Jó vadászatot!

Pokémon tippeinket is olvasd el, ha lemaradtál róla!

17 Pokémon GO tipp

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!