imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt vannak az első iPhone 7s fotók


Egészen idáig semmit nem tudtunk az iPhone 7s modellekről, de ennek most vége. A nagy iPhone 8 dömping mellett szinte el is felejtettük, hogy további két modell is várható. Most azt nézhetjük meg, hogyan nézhet majd ki az iPhone 7s Plus.

Sonny Dickson nevével többször is találkozhattak cikkeinkben az olvasók. Ő volt az, aki megmutatta, milyen kalandos körülmények közt utaznak az iPhone prototípusok, vagy aki először beszélt a HomePod külalakjáról, utólag ítélve meglepően pontosan. Ezúttal egy iPhone 7s dummy készülékről készült fotókkal örvendeztetett meg minket, amelyek üdítően hathatnak az elmúlt hetek iPhone 8 dömpingje után.

A dummy modelleket jellemzően a kiegészítőgyártók szokták elkészíteni maguknak, hogy már a megjelenés előtt legyárthassák a megfelelő tokokat, védőfóliákat és egyéb kiegészítőket, és így a start után egyből el is áraszthatják velük a piacot. Nyilván ezek közül is van jobb és rosszabb minőségű: javarészt a pletykákra, vagy épp a kiszivárgott információkra szokták alapozni őket, illetve a nagyobb gyártók elvileg az Apple-től megkapják a méreteket.

A mostani képeken egy iPhone 7s Plus dummy modellje látható. A külalak nagyban hasonlít a már évek óta megszokott dizájnhoz, azzal a kiegészítéssel, hogy ezúttal üvegből készült a hátlap. Ennek további járulékos előnye, ahogy a képen is látható, hogy az antennacsíkokra sincs szükség a továbbiakban, hiszen az üveg nem blokkolja a jelet. Ezen kívül a fényes fémkeret szúrhat még szemet, melyet a kamera körül is viszontláthatunk és ami az iPhone 8-cal szemben, maradt horizontális. Az biztos, hogy az üvegborításnak köszönhetően a 7s és a 8 (vagy hívják bárminek is) nagyon hasonlítanak majd egymásra. Legalábbis külsőre és egészen addig, amíg be nem kapcsoljuk a kijelzőt

Jó ideje már, hogy nem, vagy csak alig hallottunk az iPhone 8 mellé várható két készülékről, az iPhone 7s-ről, és nagyobb testvéréről, az iPhone 7s Plusról. Várható érkezésüket még Ming-Chi Kuo jósolta meg tavaly, és azóta sincs okunk mást hinni. Persze a szeptemberi show-t biztosan az iPhone 8 fogja vinni, a sok új funkció és a megújult kinézet miatt, ugyanakkor nagyon is fontosak lesznek a 7s-ek is.

Egyrészt mert szemben az iPhone 8-cal, alig tudunk róluk valamit. Ha az Apple meglepetést fog okozni, azt biztosan csak ezekkel a modellekkel tudja majd meglépni. Másrészt ott van az árcímke nem mellékes szempontja is. Nagyon úgy néz ki, hogy a 7s-ek fogják örökölni a tradicionális iPhone árakat, és az iPhone 8 eggyel feljebbi kategóriában nevez majd. Bár kétségtelen, hogy még így is sokan meg fogják venni, biztosan rengetegen lesznek azok is, akiknek nem ér meg ennyit egy telefon, és tökéletesen ellennének egy iPhone 7s-sel.

Forrás: 9to5mac

Ha az iPhone 8 jobban érdekel, mostanában rengeteg cikket olvashatsz róla, hiszen a HomePod szoftverével az Apple saját maga szivárogtatott az eljövendő készülékről. Ha csak egy jó árú iPhone-t keresel, akkor a most közel 60 ezer forintos kedvezménnyel megvásárolható iPhone SE elég kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!