imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt vannak az első kreatív iPad 2018 reklámok


Közismert tény, hogy kiskutyával és gyerekekkel mindent el lehet adni (opcionális verzió még a modell csajok), az Apple marketingesei szerint pedig ez alól az új iPad sem kivétel. Jöjjön hát egy sor aranyos videó – nem, nem modell csajokkal!

Az Apple-nek nemcsak egy, központi YouTube csatornája van, hanem bizonyos országokban indítottak regionális változatot is. Hogy pontosan milyen rendszer szerint megy az ezekre történő posztolás, azt nem tudom, mindenesetre néha a főcsatornától eltérő tartalmakra is lehet bukkanni. Ilyenek például a török divízió oldalára kitett kreatív reklámvideók, amelyben kisgyerekek mutatják meg, mire jó az új iPad.

Aki lemaradt volna: az Apple március végén bemutatott egy új, 9,7“-es iPadet. Ennek különlegessége azon felül, hogy minden eddiginél vékonyabb árcédulával került a boltokba, hogy Apple Pencil támogatást kapott, ami idáig csak a 300 000 forint környékén mozgó iPad Prók sajátja volt. Nem meglepő módon a szóban forgó rövid videók is ezt a húzófunkciót hivatottak népszerűsíteni.

Az összesen öt darab, egyenként 16 másodperces, „Benim Portrem“, azaz az „Én Portrém“ címet viselő filmecske középpontjában nem véletlen gyerekrajzok állnak: április 23-án kezdődik a Children’s Day ünnepség, amiről bár elképzelésem sincs, mi lehet, gondolom a gyereknap lokális megfelelője. A videók ugyanarra a sémára készültek: különböző életkorú gyerekek egy-két szavas bemutatkozás után lerajzolják magukat az iPaden. Kedves, aranyos, szerethető kampány.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egyúttal sikerült bekalibrálnom a rajztehetségemet is. Valahol 7,5 és a 9 éves korom körül sikerült megakadnom a kézügyességre vonatkozó egyedfejlődésben. Amit a 13 éves Özgün Asya nyomott például nálam már a kortárs képzőművészet kategóriába esik.

Forrás: AppleInsider

Az új iPad tényleg szuper kis gép lett, nagyon jó áron – olvassátok el a megjelenéskor írt cikkünket róla; illetve hamarosan egy teszttel is jelentkezünk majd. Ha már biztos vagy a dolgodban, akár meg is rendelheted a készüléket az iSTYLE webshopjából.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!