imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Itt vannak az első kreatív iPad 2018 reklámok


Közismert tény, hogy kiskutyával és gyerekekkel mindent el lehet adni (opcionális verzió még a modell csajok), az Apple marketingesei szerint pedig ez alól az új iPad sem kivétel. Jöjjön hát egy sor aranyos videó – nem, nem modell csajokkal!

Az Apple-nek nemcsak egy, központi YouTube csatornája van, hanem bizonyos országokban indítottak regionális változatot is. Hogy pontosan milyen rendszer szerint megy az ezekre történő posztolás, azt nem tudom, mindenesetre néha a főcsatornától eltérő tartalmakra is lehet bukkanni. Ilyenek például a török divízió oldalára kitett kreatív reklámvideók, amelyben kisgyerekek mutatják meg, mire jó az új iPad.

Aki lemaradt volna: az Apple március végén bemutatott egy új, 9,7“-es iPadet. Ennek különlegessége azon felül, hogy minden eddiginél vékonyabb árcédulával került a boltokba, hogy Apple Pencil támogatást kapott, ami idáig csak a 300 000 forint környékén mozgó iPad Prók sajátja volt. Nem meglepő módon a szóban forgó rövid videók is ezt a húzófunkciót hivatottak népszerűsíteni.

Az összesen öt darab, egyenként 16 másodperces, „Benim Portrem“, azaz az „Én Portrém“ címet viselő filmecske középpontjában nem véletlen gyerekrajzok állnak: április 23-án kezdődik a Children’s Day ünnepség, amiről bár elképzelésem sincs, mi lehet, gondolom a gyereknap lokális megfelelője. A videók ugyanarra a sémára készültek: különböző életkorú gyerekek egy-két szavas bemutatkozás után lerajzolják magukat az iPaden. Kedves, aranyos, szerethető kampány.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egyúttal sikerült bekalibrálnom a rajztehetségemet is. Valahol 7,5 és a 9 éves korom körül sikerült megakadnom a kézügyességre vonatkozó egyedfejlődésben. Amit a 13 éves Özgün Asya nyomott például nálam már a kortárs képzőművészet kategóriába esik.

Forrás: AppleInsider

Az új iPad tényleg szuper kis gép lett, nagyon jó áron – olvassátok el a megjelenéskor írt cikkünket róla; illetve hamarosan egy teszttel is jelentkezünk majd. Ha már biztos vagy a dolgodban, akár meg is rendelheted a készüléket az iSTYLE webshopjából.

BTS

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!