imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Izgalmas Dark Mode koncepció és iPhone 2019!


Ráadásul nem is csak iOS 13 és Dark Mode látható a képeken, hanem a mostanában emlegetett tripla lencsés iPhone is. Mi kellhet még így reggelre?

Mi sem jelzi jobban, hogy mindenki nagyon várja már a Dark Mode érkezését iOS-re is, mint az a rengeteg koncepció, ami a neten kering róla. Ezúttal a PhoneArenán megjelent képeket szeretnénk megmutatni nektek egy kis nyálcsorgatás gyanánt.

A jó hír, hogy minden jel arra mutat, hogy a közeljövőben a Dark Mode nem lesz többet nyálcsorgatás tárgya, ugyanis maga az egyik legnagyobb nevű Apple-jós, Mark Gurman hintette el, hogy az iOS 13 már képes lesz sötétbe borulni.

Ami azt illeti, ez meglehetősen logikus lépés is lenne az Apple részéről. Egyfelől már évek óta minden kívánságlistán ez a funkció végez legelőbb a felhasználóknál, így könnyen szerezhetnének maguknak egy pluszpontot náluk. Másfelől meg a következő iPhone szériával alsó hangon is 5 OLED-es készülék lenne az Apple palettáján. Ugyebár ennek a kijelzőtípusnak veszett jól áll a fekete, így érdemes kihasználni a lehetőséget.

A képeken feltűnik még annak a tripla lencsés iPhone-nak is a víziója, amit szintén Mark Gurman erősített meg a minap. Mi még kicsit bizonytalanok vagyunk afelől, hogy mennyire kell ez, és hogy hogyan fog tőle kinézni a telefon, de persze ha meg tudják csinálni jól, akkor miért ne…

Nektek hogy tetszik az elképzelés? Mennyire várjátok a Dark Mode-ot?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!