imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ízlésficamosoknak: iPhone 5s Steve Jobs képével 900 ezerért!


Ízlésről általában felesleges vitatkozni. Viszont amit most mutatunk nektek, az nagyon durva: íme, az aranyozott hátlappal rendelkező iPhone 5s, melybe Steve Jobs arcképét gravírozták bele. Hol máshol, Oroszországban.

Az elkövető elvileg egy olasz cég, a Caviar Italy, én azonban semmilyen olasz kötődést nem láttam velük kapcsolatban azon kívül, hogy a honlapjuk állítása szerint egy olasz bevándorló alapította a céget Moszkvában. Specialitásuk az iPhone-ok és iPadek minden határon túlmenő elcsúfítása, melyhez aranyat, mindenféle egzotikus bőröket, és természetesen gyémántot használnak.

Aranyozott Steve Jobs iPhone 5s

Úgyhogy, ha van közöttetek olyan, akinek eddig csak egy aranyozott hátlappal rendelkező 64 GB-os asztroszürke iPhone 5s hiányzott az életéből Steve Jobs arcképével, már meg is rendelheti a Caviar csodás alkotását, mindössze potom 900 000 Ft-ért. A gyártó egyébként rendelkezik olyan változattal is, amibe Putyint gravírozták, ez az igazi patrióta orosz oligarchák magától értetődő választása lehet. Picit drágább is, mint a Steve-es változat, egymilliót kell leszurkolnunk érte.

Aranyozott Steve Jobs iPhone 5s

A Steve-es változaton a híres portré mellett szerepel a „Think Different” szlogen is. A Caviar szerint az aranyozást és gravírozást olyan precizitással és odafigyeléssel végzik, hogy Steve is megirigyelné a precizitást. Szerintem szegény forog a sírjában, Jony Ive pedig hirtelen nem is tudja hova tenni, hogy mit tettek a gyönyörűen letisztult formatervével.

Aranyozott Steve Jobs iPhone 5s

Ha erős a gyomrod, érdemes körülnézni a gyártó weboldalán, vannak elég durva dolgok arrafelé.

A tippért köszönet Matejnek. :)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!