imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Izmos lesz a 4K-s Apple TV


Azt kapjuk, amit évek óta vártunk: izmos processzort, elegendő RAM-ot és 4K támogatást. Erre lehet számítani a ráncfelvarrott Apple TV-től holnap este. Vajon mi a célja ezzel a frissítéssel az Apple-nek?

2 jól ismert név és egy fogalom, ami idén minden várakozást felülmúlt a szivárogtatásokat illetően: Guilherme Rambo és Steven Troughton-Smith holnap Mark Gurman-i és Ming-Chi Kuo-i magaslatokba érhetnek. Az utóbbi időben egyértelműen tőlük származtak azok a információk, melyeket tényként lehet kezelni a holnapi Keynote előtt. Nem csak az iPhone X-ről lehet már tudni mindent, az Apple Watch-ról és az Apple TV-ről is egyre biztosabb részletek derültek ki.

Szintén a sokat idézett iOS 11 GM kódból bizonyosodott be a 4K-s Apple TV is, mely 3GB RAM-ot fog tartalmazni, illetve megkapja az iPad Pro A10X Fusion processzorát, mellyel végre olyan teljesítményre lesz képes, mely már méltó a konzolra tekintettel is. A jelenleg is kapható 4. generációs Apple TV egy A8 chipet tartalmaz 2 GB RAM társaságában. Ez a processzor-generáció az iPhone 6-ból lehet ismerős, ha az A10X-szel szignifikáns lesz a változás.

Mint az tudjuk, az Apple TV annak idején egy hobbi projektként indult, sosem termelt jelentős bevételt ám kellemes kiegészítése az Apple-t körülölelő ökoszisztémának. Azt nem mondom, hogy nélkülözhetetlen egy frissítés, de én személy szerint rendszeresen használom, izgalmas dolgok sülhetnek ki a bika hardverből.

Forrás: 9to5mac

Ne feledjétek, holnap 19:00-tól élő közvetítés a Keynote-ról, itt az iMagazinon!

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!