imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Japánban elindult a „Lucky Bag” akció


A héten egyszer már kirándultunk Japánba, akkor az Apple újévi reklámkampányával kapcsolatban, ami azóta globális kampánnyá nőtte ki magát, így megtekinthető a magyar Apple-oldalon is. Most nézzünk meg egy Japánban szokásos újévi akciót!

A Lucky Bag nevezetű promóciót most már évek óta megrendezik Japánban, ahol egyébként nagy hagyománya van a hasonló akcióknak. Ez tulajdonképpen egy zsákbamacska-játék, ahol fix összegért vásárolhatunk egy Apple-termékeket is tartalmazó csomagot, azt azonban, hogy mi lesz a zsákban, nem tudjuk előre.

Helyi idő szerint reggel 8-kor indult a promóció, az idei csomagot 38 ezer jenért, vagyis nagyjából 83 ezer forintért vásárolhatjuk meg. Az összeg ugyan elég magasnak hangzik, de mindenképp jól járunk a zsákbamacskával, ugyanis a csomagban lévő termékek összértéke a legrosszabb esetben is bőven meghaladja a vételárat. Az első szerencsés vásárlók visszajelzése alapján idén háromféle zsákhoz juthatunk hozzá.

A legjobb – és legritkább – csomag tartalmaz egy 11″-es 128 GB-os MacBook Airt, egy Air Jacket akkumulátoros tokot MacBook Airhez, egy Apple TV-t, egy limitált kiadású Incase hátizsákot (hasonlót ahhoz, amit a dolgozóknak adott ajándékba idén karácsonykor az Apple), egy Beats Powerbeats 2 Wireless fülhallgatót, egy limitált kiadású Mophie JuicePack Powerstation külső akkumulátort, és egy TwelveSouth PlugBugot.

luckybag

A második zsákban az eggyel „kevésbé szerencsések” egy 16 GB-os iPad Air 2-t, vagy egy szintén 16 GB-os iPad mini 3-at, egy UltimateEars Boom vezeték nélküli hangszórót, valamint a fenti csomagból az Apple TV-t, Incase hátizsákot, Mophie akkumulátort és Powerbeats 2-t találhatják meg.

A harmadik, egyben leggyakoribb csomagban egy 16 GB-os 5. generációs iPod touch, egy iTunes Gift Card, valamint a már megszokott további jóságok (Incase hátizsák, Apple TV, külső akksi, Powerbeats 2) lapulnak. Jól látszik, hogy még ez a csomag is bőven megéri, ha összeadogatjuk a benne található termékek árát, akkor nagyjából 70 ezer jenes összegnél tartunk, vagyis a 38 ezer jen elég barátinak mondható a legrosszabb forgatókönyv szerint.

A népszerű Lucky Bag akció a készlet erejéig tart, kizárólag a Japánban található Apple Store-okban. Az eddigi tapasztalatok alapján gyorsan elkapkodják a csomagokat, de ha véletlenül valaki pont Japánban van közületek, lehet, hogy érdemes megpróbálni lecsapni egyre.

Forrás: 9to5Mac.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!