imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Játékokkal az AIDS ellen


Tegnap már írtunk róla, hogy az Apple az elmúlt évek hagyományához híven ismét több fronton próbálja felhívni a figyelmet az AIDS elleni küzdelemre az AIDS világnapján. A sok kezdeményezés közül az egyik az, hogy az App Store-ban 20 játék kapott exkluzív tartalmakat.

Az Apple legutóbb a Föld napján fogott össze a fejlesztőkkel, akik különböző extrákat tettek az alkalmazásaikba – ezekhez alkalmazáson belüli vásárlással lehetett hozzájutni, a bevételek 100%-át pedig a WWF kapta meg. A koncepció most is nagyon hasonló, húsz, az App Store-ban megtalálható játék bővült exkluzív tartalmakkal, a bevételek most a Bono-féle (RED) alapítványhoz kerülnek, amit különböző módokon már hosszú évek óta támogat az Apple.

Games for RED

A Games for (RED) névre keresztelt kampány november 30. és december 6. között zajlik, ezen időszak alatt juthatunk hozzá a játékokban lévő extrákhoz. Jöjjenek hát a játékok és tartalmak, de előbb nézzük meg, mit ír az Apple a promócióról:

Az App Store segítségével egy héten át szórakoztató formában van lehetőséged részt venni a (RED) AIDS elleni harcában. Vásárolj exkluzív tartalmakat és élményeket az alábbi játékokhoz – például egy lenyűgöző vörös sárkányt, új pályákat, vagy egy új főellenséget. Ha pedig így teszel, azzal a valódi világban is jót cselekszel. November 30. és december 6. között minden az akcióban részt vevő alkalmazáson belüli vásárlásból befolyó összeg a globális alaphoz kerül.

Angry Birds 2

Nem hiszem, hogy van olyan olvasónk, akinek be kéne mutatni az Angry Birdsöt, ami köré az első játék megjelenése óta egész birodalom épült ki, ajándéktárgyakkal, mozifilmekkel, meg ami kell. A tavaly megjelent második részben most a (GEM PILE)RED csomag megvásárlásával adakozhatunk, amivel piros tollakhoz és kövekhez juthatunk. Ezen kívűl újfajta maszkokat és egy új varázsigét is tettek a fejlesztők a játékba.

Games for (RED)

 

Angry Birds POP!

Mindjárt két Angry Birds is bekerült a válogatásba. A POP! a szokásos madarak vs. disznók harca helyett egy úgynevezett „bubble shooter” játék, amiben azonos színű buborékokat kell egymás mellé juttatnunk. A (BUNDLE)RED csomagban aranyat, végtelen életet és két különleges buborékot kapunk, a bevételek pedig 100%-ban Bono alapítványához kerülnek.

 

Best Fiends

A Candy Crush-hoz hasonló puzzle játékban új csomagokat vásárolhatunk meg, valamint egy teljesen új karakter is került a játékba, az ő neve Bam. Ezen kívül gyémántokat, egyéb extrák tartalmaznak a pakkok.

Games for (RED)

 

Best Fiends Forever

Itt is egyből két tagja is bekerült a sorozatnak a promócióba. A (FOREVER)RED csomag megvásárlásával nem csak az AIDS elleni küzdelmet támogatjuk, de különböző boostereket, matricákat és szuveníreket kapunk. Ez utóbbiak közül a RED HERO névre keresztelt egy különleges 2x-es bónuszt ad minden karakterünknek és egy iMessage-matricacsomag is jár hozzá.

 

Boom Beach

A Supercell is beállt a kezdeményezés mögé – egyből négy játékkal –, az egyik aranytojást tojó tyúkja, a Boom Beach egy exkluzív szoborral bővült, amit gyémántvásárlás esetén kapunk meg. A (PILE OF DIAMONDS)RED csomagot érdemes keresni.

Games for (RED)

 

Candy Crush Jelly Saga

Elég népszerű neveket állított az Apple maga mögé, gondolom a Candy Crusht sem kell senkinek bemutatni. Új karakter érkezett, és új pályákat is kapunk, egy csomag megvásárlásával pedig jótékonykodhatunk is.

 

Clash of Clans

Ez a második Supercell-játék a csomagban. Itt is szobrot kapunk, méghozzá a Barbár Király szobrát – persze ehhez kell vennünk egy drágakőcsomagot. Emellett a (HERO PACK)RED megvásárlásából befolyó összeg 100%-ával is a (RED) alapítványt támogatják.

Games for (RED)

 

Clash Royale

Itt is két új alkalmazáson belüli vásárlással hozzáférhető csomag került a játékba, gyémántok vásárlásával egy exkluzív, piros King Tower nevű tornyot is kapunk. Érdemes lecsapni rá, hiszen a többi játékban található extrákhoz hasonlóan ez is csak december 6-ig érhető el!

 

CSR Racing 2

Mit szólnál egy (virtuális) Bugatti Chironhoz? Elég jól hangzik, ráadásul a megvásárlásával a (RED) alapítványt támogatod. A méltán népszerű autóversenyzős játék ezen kívül exkluzív versenyeket is kapott a promóció alkalmából.

 

Episode

Be kell vallanom, hogy sosem hallottam erről a játékról, és első blikkre azt sem értem, hogy pontosan mi a lényege, de valószínűleg nem én vagyok a célközönség. Mindenesetre most különleges epizódokat és piros outfiteket vásárolhatunk benne.

Games for (RED)

 

Farm Heroes Saga

Pont a Kingnek lenne csak egy játéka a 20 között? Na ugye. Most a (HUNTER’S PACK)RED megvételével támogathatjuk az alapítványt, ezen kívül egy különleges (FIREWORKS)RED névre keresztelt esemény is került a játékba.

 

FarmVille: Tropic Escape

Nem is tudtam, hogy van még FarmVille, ami évekkel ezelőtt a Facebookon robbantott hatalmasat. Most új küldetéseket és karaktereket (például Leót, az ausztrál vízimentőt) kapunk a játékban. Leo segít megkeresni Luckyt, aki egy különleges jutalom.

 

FIFA Mobile Football

A focis játékban egy speckó csomagot vehetünk, piros labdával, különeges mezekkel és 4 arany vagy jobb, és 2 ezüst vagy jobb játékossal. Az (ASSIST PACK)RED-et kell keresni, a bevételek 100%-át az AIDS elleni küzdelemre fordítják.

 

Hayday

Most még menőbbé tehetjük a virtuális farmunkat! Drágakőcsomag vásárlásakor ugyanis egy exkluzív Mr. Wicker szobrot is kapunk, miközben jótékonykodunk is. A (BAG OF DIAMONDS)RED csomagot kell keresni.

Games for (RED)

 

MARVEL Contest of Champions

Ha december 6-ig megvásároljuk a (POWER PACK)RED csomagot, akkor most egy háromcsillagos Daredevilt (hiszen piros!) egy háromcsillagos Elektrát és egy speciális kalandot is kapunk. Ezt teljesítve további jóságokhoz jutunk.

 

PewDiePie’s Tuber Simulator

Erről sem hallottam még, de zseniális, hogy valaki meggazdagszik a YouTube-ból, aztán még jobban meggazdagszik abból, hogy kiad egy játékot, amiben az ő bőrébe bújva mi is meggazdagodhatunk a YouTube-ból. Most egy különleges piros szobát vehetünk, amibe piros tehenet, piros sportkocsit, és egyéb piros tárgyakat tehetünk.

Games for (RED)

 

Plants vs. Zombies Heroes

Az új Plants vs Zombies játékban a december 6-ig megvásárolt (SUPER BUNDLE)RED csomag bevételeivel támogathatjuk a Bono-féle alapítványt. A csomagban szuperritka csapattársak vannak, és csak így juthatunk hozzá Red Stingerhez.

 

SimCity BuildIt

A SimCity BuildIt már a legutóbbi, a Föld napja alkalmából szervezett hasonló promócióban is részt vett. A (SIMCASH)RED csomag bevételei mennek jótékony célra, valamint olyan különleges épületeket építhetünk most, mint a (HANGAR)RED, a (BALLOON PARK)RED és a (HELIPORT)RED.

 

War Dragons

A (HEROES)RED csomag megvásárlásával egy új varázsló-sárkányhoz juthatunk hozzá: Raetrixhez. Ezen kívül kapunk két hőst is, Altheát és Riant.

Games for (RED)

 

YAHTZEE With Buddies

A klasszikus kockajáték virtuális változatában most egy különleges kockákat és bónuszokat tartalmazó csomagot vásárolhatunk meg. Ezen kívül új küldetést és közösségi eseményt is kapott a játék. A (PACK)RED bevételeivel támogatják a (RED) alapítványt.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!