imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A játékosok imádják a konzolos átiratokat iPhone-on


Az év elején mi is kipróbáltuk a GRID Autosport nevű játékot, ami az elsők közt hozta el az igazi konzolélményt iPhone-re. Lassan fél év távlatából kiderült, hogy óriási sikere van az ilyen, teljes értékű átiratoknak az App Store-ban.

A GRID Autosport több szempontból is újító szemléletet hozott a mobil játékiparba. Először is az elsők közt jelentettek meg teljesértékű konzolos átiratot iPhone-on, ilyen volt még a Civilization VI, illetve a jóval kisebb horderejű, de szintén más platformon debütált Game Dev Tycoon. A mai mobilprocesszorok és az azokba szerelt grafikus egységek már bőven alkalmasak az ilyen jellegű játékok futtatására is, ezért néhény fejlesztő úgy gondolta, mi lenne ha egy már korábban sikeres címet átírnának iOS-re.

És bejött! A GRID óriási sikernek örvend jelenleg, tekintve hogy ez a cím árazását tekintve is újító volt. Az alkalmazásért összesen 3 490 forintot kell az App Store-ban hagynunk, nincs előfizetés, nincsenek extrák. Ez a játék ennyibe kerül, csakúgy mint amikor leveszel egy PS4 játékot a polcról, kifizeted a kasszánál és nincsenek további költségeid. Persze sajnos ez abban az esetben sincs mindig így, az EA például imádja a mikro tranzakciókat és pont ez a cég fejleszti a konkurens Real Racing nevű játéksorozatot.

Viszont úgy látszik a felhasználók jobban szimpatizálnak a fix áras játékokkal, ezt a gesztust 100 000 letöltéssel köszönték meg a GRID Autosport fejlesztőinek. Nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen további próbálkozásokat látunk majd hasonló kategóriájú játékok terén!

• GRID Autosport letöltése az App Store-ból (univerzális, 3490 ft)

Forrás: Cult of Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!