imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone 6s

Javítási program az iPhone 6s váratlan kikapcsolására


Az Apple megállapította, hogy nagyon ritka esetben az iPhone 6s készülékek váratlanul leállhatnak. Biztonsági kockázat nem áll fenn, és csak azokat a meghatározott szériaszámú készülékeket érinti, amelyeket 2015 szeptembere és októbere között gyártottak.

Ha te is tapasztaltad a problémát, akkor kérünk, keresd fel valamelyik hivatalos Apple-szervizt, hogy a készüléked szériaszáma alapján ellenőrizhessük jogosultságod az ingyenes akkumulátor cserére.

A javítás folyamata
Keress fel egy, a programban résztvevő hivatalos Apple-szervizt. Itt ellenőrzik a készüléked állapotát, és a jogosultságod a javításra, valamint megtudhatod a csere időtartamát is.

Mielőtt leadnád a készüléked végezd el az alábbi lépéseket:

  • Készíts biztonsági mentést adataidról az iTunes, vagy az iCloud segítségével.
  • Kapcsold ki a Find my iPhone opciót.
  • Töröld a készülékeden található adatokat a Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes tartalom és beállítás törlése menüpontban

Megjegyzés: Amennyiben készüléked sérült, például a kijelzője megrepedt, vagy betört akkor az akkumulátor csere előtt, először annak a javítása szükséges. Ez bizonyos esetekben költségekkel járhat.

További információk
Az Apple-nek jogában áll korlátozni a javítást arra az országra, ahol a készüléket megvásárolták. Ha az iPhone 6s készülék az Európai Gazdasági Térség egy tagországában került megvásárlásra, akkor a többi tagországokban is elérhető a csere.

Ha úgy gondolod, korábban ezzel a problémával fordultál valamelyik szervizhez, amelyik a javítást pénz ellenében végezte, úgy vedd fel a kapcsolatot az Apple-lel a pénzvisszafizetés érdekében.

Ez a nemzetközi akkumulátor-csereprogram nem hosszabbítja meg az iPhone 6s eredeti garanciaidejét.

A program a készülékek értékesítésének idejétől számított 3 évig érvényes az érintett iPhone 6s-ek akkumulátorára.

Apple

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!