imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jeges folyóba dobták az iPhone 7-et, nem lett baja


Erre viszont senkit nem bátorítanék, tekintve, hogy tönkremehet a telefonod, és még a garit is bukod. Viszont ha megtörténne a baj, akkor úgy látszik, simán bírni fogja a strapát az iPhone 7. Igaz történet Oroszországból…

Honnan máshonnan, ha nem az örök fagy és jég országából, a -15 fokban is bikiniben mászkáló lányok paradicsomából, azaz Oroszországból érkezett volna ez a hír. Ott ugyanis vannak emberek, akik ahelyett, hogy zokogva bezárkóznának egy fűtött szobába/irodába ebben a hidegben, simán kimennek lékhorgászni a közeli vizekhez. Így tett hősünk is, Aglow, az oroszországi Jakutszkk helység melletti folyónál élő horgász.

out_8_ice_fishing

A kikapcsolódáshoz magával vitte iPhone 7 Plus készülékét is, amiről ugye érdemes tudni, hogy hivatalosan is megkapta IP67-es értékelést. Ennek értelmében elvileg 30 percig bírnia kell a vizet 1 méteres mélységig. És bár tudjuk, hogy általában túlbiztosítják magukat a cégek, és a valóságban jóval tovább bírják a strapát a készülékek, mint amit állítanak, de abban biztos vagyok, hogy arra, ami Aglow iPhone-jával történt, senki nem készítette fel a telefonokat.

A készülék ugyanis a léken keresztül beleesett a fagyos folyóba, és durván két méter mélyre süllyedt. A meglehetősen zord körülményeket ráadásul 13 órán keresztül kellett állnia. Ennyi ideg tartott ugyanis, míg Aglow rá tudta venni egy barátját, aki rendelkezett búvárruhával, hogy legyen kedves alámerülni a fagyos folyóba és megkeresni szeretett készülékét. A búvár ismerős kiállta a barátság minden próbáját, és valóban megkereste az iPhone-t

ami sértetlenül, bekapcsolt állapotban, 19%-os aksival került vissza gazdájához.

Aki nem hiszi, járjon utána – szokták mondani a mesében. De erre most semmi szükség, hiszen az esetet videóra vették, nézzétek hát a csodát:

#купель#iphone7#iphone7plus#Тест# сегодня позвонил друг попросил помочь достать со дна новенький IPhone 7+. Так вышло что во время ночной рыбалки он уронил нечаянно в лунку свой новенький IPhone 7+ телефон пролежал на дне реки 13 часов с 35 % зарядом батареи когда достал его, заряд батареи был 19 % , несмотря на то что температура воды была + 4 градуса. Ну и в завершение спасательной операции, я окунулся три раза так сказать смыл грехи😂👍🏻.

A video posted by Fedor (@emfedor1983) on

Már csak egy rejtély maradt számomra: ott ahol a duálkamerás iPhone 7 Plus-szal mennek el horgászni, miért néz ki úgy a felvétel, mintha egy krumplival vették volna fel?

Persze joggal lehet kételkedni egy ilyen történet hitelességében, bár a videó elég meggyőző. De még ha csak kamu felvételről van is szó, és megrendezett az egész, a búvár srác akkor is megérdemli, hogy írjunk róla, már csak a jeges merülése miatt is.

Forrás: Cult of Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!