imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jelentősen javulhat az iPhone 8 üzemideje


Egyedi kialakítású, L alakú akkumulátort kerülhet az Apple idei csúcstelefonjába, ez derül ki a telefon korai tesztjeiről kiszivárgott fotókból. A “Ferrari” kódnéven futó teszt tanúsága szerint érkezik a vezeték nélküli töltés is, kérdés miért csak most kerültek nyilvánosságra ezek a képek.

Egy-egy korábbi cikkünkben már említést tettünk róla, hogy idén az Apple valószínűleg teljesen átszabta az iPhone 8 akkumulátorát és egy L alakú lítiumos aksival látja majd el azt. Ez, tekintve, hogy a telefon méreteiben nagyobb lesz a mostani iPhone 7-nél jelentősen növelheti a telefon üzemidejét, feltéve persze, hogy az új funkciók valamelyike (például az arcfelismerés) nem kezdi drasztikusan zabálni az aksit.

Egy másik, ám annál érdekesebb aspektusa a képeknek a telefon közepén lévő fekete felület, ami egy csigát ábrázol, ez a vezeték nélküli töltést fogja szolgálni. Ez egybefügg a korábban kiszivárgott tervrajzokkal is. A fotókat Benjamin Geskin tette közzé a Twitterén, amik a kínai közösségi médiában láttak napvilágot. Az iPhone 8 kódnéve egyébként már decemberben felütötte a fejét, amikor is kiderült, hogy az Apple 3 új modellt készül piacra dobni D20, D21 és D22 jelöléssel, utóbbit ami az iPhone 8-at jelöli Ferrari fedőnévre keresztelték.

Ugyan a képek tartalma tökéletesen egybevág a legfrissebb iPhone 8 információkkal, mégis egy a tesztfázis egy korai szakaszát ábrázolják, az úgynevezett EVT-t, ami az első prototípus tesztelését jelenti. Augusztus elején már egy egészen más fázisban kellene tartania ezzel az Apple-nek, így valószínűleg egy korábban készült fotó szivárgott ki és nem friss képekről van szó.

Forrás: Apple Insider

Vezeték nélküli töltésről szóló hírekről már korábban is beszámoltunk, mint ahogy arról is, hogy idén egy 10 wattos gyorstöltő is a csomag része lehet majd. Ha nincs kedved várni az Apple idei innovációjára, akkor egy iPhone 7 Plus is jó választás lehet a számodra, hiszen ez a modell is már remek üzemidővel rendelkezik. Ráadásul, most akciósan vásárolhatod meg az iSTYLE üzletekben.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!