imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jó jel: hamarabb kezdődhet az iPhone 8 gyártása


Gyártósori „jelekből” ítélve nagyon úgy tűnik, hogy a megszokottnál előbb kezdi meg a következő generációs iPhone-ok összeszerelését az Apple. Ez pedig sok jóval kecsegteti a felhasználókat.

Tudjuk, tudjuk, mi is unjuk már az iPhone 8 pletykákat, nem is írjuk már meg mindet, viszont ez a mostani elég racionális alapokon nyugszik. Ráadásul kifejezetten bizakodásra ad okot. A BlueFin Research Partners nevű kutatócég ugyanis zavart érzett a beszállítók körüli erőben…

Olyan jeleket véltek felfedezni, amik szerintük egyértelműen arra utalnak, hogy idén a megszokottnál hamarabb, akár már júniusban belefog majd az Apple az iPhone-ok gyártásába. Ha pedig igazak a hírek arról, hogy az új zászlóshajó radikális külalak-változásokon fog átesni, akkor egy ilyen lépés teljesen logikus lenne a cég részéről.

Az általunk feltárt adatok alapján úgy tűnik, hogy az Apple, az eddig megszokottaktól eltérően, korábbra hozza majd a következő generációs iPhone-ok gyártását. Ennek ellenére semmilyen jel nem mutat arra, hogy ez bármilyen kihatással lesz majd az iPhone 8/X bemutatási dátumára.

cover
iPhone 8 koncepció – Moe Slah munkája

A korábbi gyártás tehát nem feltétlenül jelenti azt, hogy Cupertinóban szakítanak majd a hagyományokkal, és szeptember helyett már a nyáron kidobják az új modelleket. Viszont, ha a bemutató előtt több idejük marad, akkor azt kihasználva könnyebben elkerülhetnek olyan gyártási hibákat, mint amik például a Samsung esetében a Note 7 vesztét okozták.

Arról nem beszélve, hogy a termelést is jobban optimalizálni tudják majd, amivel nem csak pénzt spórolnának, hanem a raktárakat is jobban fel tudnák majd tölteni. Így egy fokkal több esély lenne rá, hogy a felhasználóknak nem kell majd megverekedniük az utolsó modellekért, hanem mindenki belátható időn belül megszerezhetné a maga készülékét. Az általános iPhone 7 Plus hiányból kiindulva ez sem utolsó szempont.

Screen Shot 2017-02-07 at 11.21.26
iPhone 8 koncepció – Moe Slah munkája

A hír egyben megerősíti azokat a várakozásokat is, miszerint a következő iPhone tényleg valami nagyobb dobás lesz. Ha az eddigi pletykáknak csak a fele igaz (káva nélküli, hajlított OLED-kijelző, vezeték nélküli töltés, képernyő alá rejtett Home gomb és Touch ID stb.), akkor már teljesen indokolt a korábbi start.

A több új funkció ugyanis több eddig ismeretlen hibalehetőséget is jelent. Főleg, ha a dizájn is változik, egyértelmű: nem lehet a már meglévő gyártósorokra csak úgy simán ráengedni az új modelleket, az Apple-nek is ki kell tapasztalnia a potenciális buktatókat, hogy a bemutatóra már minden olajozottan menjen.

Screen Shot 2017-02-07 at 11.20.45
iPhone 8 koncepció – Moe Slah munkája

Nekünk felhasználóknak ez a híresztelés tehát csak jót jelent: (1) tényleg jubileumi lehet majd a következő iPhone, (2) az Apple már jó előre igyekszik elkerülni minden hibát, illetve (3) van rá esély, hogy nem fognak kifogyni a készletek 2 nappal a debütálás után. Csak így tovább, jó lesz ez!

Forrás: Macrumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!