imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jó kis akciók az App Store-ban


Időről-időre feltűnnek akciós alkalmazásválogatások az App Store-ban, melyeket általában az Apple állít össze – illetve nem szabad megfeledkeznünk a hét ingyenes appjáról sem, ami most éppen az Angry Birds Space. A legújabb gyűjteményben 24 alkalmazást vásárolhatunk meg egyenként 99 centért.

A mostani kellemes kis válogatásban 12 játékot és 12 egyéb szoftvert találhatunk, amik közül ha nem az összes „lenyűgöző” (ahogy az Apple fogalmaz), de van köztük egy pár, ami tényleg nagyon jó vételnek számít 0,99 euróért. A teljes lista egyébként így néz ki: Facetune, Scanner Pro 6, Simple Machines, GoodReader, Pixelmator, Little Builders, TextGrabber + Translator, Dr. Panda’s Bus Driver, Toca Mini, AirPano, Clone Camera Pro, Bubl Draw, Shadowmatic, Trivia Crack, Blek, Goat Simulator, Bean Dreams, EPOCH.2, The Amazing Spider-Man 2, Deemo, The Room Two, Sky Gamblers: Storm Raiders, God of Light, Naught Reawakening. Nézzük meg gyorsan a mi kedvenceinket!

Kezdjük a játékokkal, ezek közül is a Shadowmatickal, amiről már hírt adtunk nem sokkal a megjelenése után. A játék lényege röviden: különböző három dimenziós formákat kell forgatnunk és mozgatnunk egy fal előtt, és az árnyékukból valamilyen tárgynak a körvonalait kell kiraknunk. A megjelenés után ezt írtuk róla:

A Shadowmatic az utóbbi napokban gyakorlatilag az összes App Store toplistát vezeti ahogy figyeltem, egyáltalán nem véletlenül. Nem lennék meglepve, ha nyáron egy Apple Design Awards díjat hozna a fejlesztők számára. Szerintem mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást, tényleg kiemelkedő alkotás.

Shadowmatic

És láss csodát, tényleg elvitte az egyik idei Apple Design Awards díjat a júniusi WWDC-n. Az eredeti ára 2,99 €, szóval harmadáron lehet most a miénk. A Goat Simulatort azt hiszem senkinek nem kell bemutatnom, hatalmas sikert aratott a játékosok körében, ami valószínűleg nem kis mértékben az egészen elborult ötletnek és a játékban megtalálható humornak köszönhető. Itt még nagyobb a kedvezmény mértéke, hiszen eredetileg 5 euróért bombázhatunk szét mindent a kecskénkkel.

A játékok közül csak futólag említjük meg a titokzatos-kaland-puzzle-játékot, a Room Twot (eredeti ára 2,99 €), illetve érdemes egy pillantást vetni a Blekre is (itt is 2 eurót spórolhatunk), mely egy minimalista logikai játék, és szintén nyert már Apple Design Awardsot. Térjünk át a normál appokra, és egyből kezdjük a GoodReaderrel. Ez volt az első alkalmazás amit megvettem az első iPademre, és ugyan az utóbbi időben nem nagyon használom, de sokszor tett már jó szolgálatot. Egy euróért szinte ajándék, eredetileg ugyanis 4,99 € az ára.

A Facetune szelfiturbózó és a Scanner Pro 6 szkennelőapp mellett most nagyon megéri beszerezni a Pixelmatort, ami talán a legjobb grafikai alkalmazás iOS-re. Legutóbb 5 euró volt, de mérték már tízért is, szóval 99 centért szinte ajándék. Ezt is teszteltük a megjelenésekor, és eléggé tetszett:

Attól, hogy kiváltsa a Photoshopot a rajzolás (bannerek, egyéb grafikák) esetén, még elég messze van. De sokkal jobban megközelíti, mint bármelyik korábban általam próbált iOS app. […] Az biztos, hogy nem véletlenül hívta meg az Apple a csapatot az iPad Air 2 bemutatójára.

Pixelmator for iPad

A fentieken kívül is van még néhány olyan alkalmazás a mostani akciós csomagban, ami nagyon megéri ezt az árat, úgyhogy érdemes elindítani az App Store-t, és rábökni az „Amazing Apps & Games Limited-Time Price” bannerra a teljes kínálat megtekintéséhez.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!