imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szimpatikus srác. Ő Sam Sung.


Két éve derült ki, hogy az Apple-nél dolgozik egy fiatalember Sam Sung néven. Akkoriban szépen körbefutott a névjegykártyája minden nagyobb Apple hírekkel foglalkozó oldalon. Most újra előkerült a vicces névjegykártya.

Sam Sung korábban az egyik Apple store alkalmazottja volt, Vancouverben, és most megtalálta az egyik névjegykártyáját. Az az ötlete támadt, hogy felrakja az eBayre, és az eladásból származó összeget odaadományozza egy gyermekeket segítő szervezetnek.

A minap ráakadtam egy régi névjegykártyára, amikor az kiesett az egyik könyvemből.

Arra gondoltam, hogy érdemes lenne az utolsó “Apple Sam Sung” névjegykártyámat elárverezni, és a befolyó pénzt (mínusz eBay díjak), pedig felajánlani a nonprofit Wish, BC & Yukon beteg gyerekeket segítő szervezetnek.

Sung már fel is rakta a névjegykártyát az eBay-re, egy Apple-ös kék pólóval, illetve az Apple Store-okban használatos nyakba aksztóval, mindezt bekeretezve, és az aláírásával ellátva.

sam_sungbig

A leírás szerint a névjegykártya teljesen sértetlen és gyűrődésmentes. Az aukció 3500 dolláron állt amikor elkezdtem írni a cikket, mire befejeztem 5350 dollárra kúszott fel. Itt tudtok licitálni, ha esetleg…

phpifaq5r

Forrás: Pocket-lint

 

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!