imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Jöhet a 25 millió dolláros Billie Eilish film?


A vállalat teljesen Apple TV+ exkluzívvá tenné a 17 éves zenei fenoménról szóló dokumentumfilmet, ráadásul még 25 millió dollárt is fizetnének az elkészítési jogokért. 

A The Hollywood Reporter szerint a jövőre debütáló filmet az Interscope Recordsszal közreműködésben R J Cutler rendezné, és Eilish munkássága és fellépései mellett a családi életébe is betekintést nyerhetnének a nézők. Ami már csak azért is érdekes, mert a testalkatánál jobban eddig csak a privát szféráját takargatta jobban a többszörös Grammy-díjra jelölt fiatal előadó.

Azzal, hogy elindult az Apple TV+ szolgáltatása, természetesen a bemutatás joga is oda vándorol. Így az Apple saját tartalmai többé már nem az Apple Music égisze alatt készülnek.  Le is került a TV & Movies menüpont az alkalmazásból és átvándorolt a TV appba.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy híres zenészek életébe nyerhettünk bepillantást egy-egy Apple által készített dokumentum filmen keresztül. Taylor Swift munkásságát a The 1989 World Tour (Live) című műben, míg Ed Sheeranét a Songwriterben követhettük nyomon.

Lehet, csak nekem tűnik úgy, hogy még a csapból is Billie Eilish folyik mostanában. Egy azonban biztos, az Apple igen jól szokott ráérezni a tehetségekre, így talán nem véletlen, hogy az előadót több kategóriában is díjazták a mai Apple Music Awards díjátadón.

Forrás: The Hollywood Reporter

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!