imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jöhet a Space Black iPhone 7?


Nemrég körbefutott egy pletyka, a Macotakara írta meg, hogy szerintük az iPhone 7-ből lesz egy sötétkék színű verzió is. Most saját magukat igazították ki, ennek pedig sokan örülni fognak, ha tényleg úgy lesz ahogyan mondják.

A kék iPhone 7-ről szóló pletykát nem írtuk meg, mert úgy gondoltuk, hogy nem valószínű egy ilyen szín bevezetése, viszont a Macotakara most azt írta, hogy egy teljesen fekete modell váltja a jelenlegi Space Gray, vagyis az asztroszürke modellt.

Hallottunk egy másik információt, ami cáfolja, hogy az asztroszürke modell mellé érkezne egy mélykék szín, sokkal valószínűbb, hogy egy sokkal sötétebb, tulajdonképpen fekete árnyalat váltja a jelenlegit.

Természetesen közel sem biztos, hogy ez így is lesz, de nem lenne szokatlan lépés lenne az Apple-től, hiszen az évek során eddig is sokat változtak a sötétebb iPhone modellek. Sőt, ha megnézzük az alábbi képet, láthatjuk, hogy egészen sok féle szürkét használ az Apple.

q0m6vry

Talán az alábbi kép még szemléletesebben mutatja be, hogy mennyire különböznek egymástól az Apple által Space Gray-nek hívott árnyalatok.

8lBViBH

Reméljük, hogy igaz a hír, és visszatérnek az iPhone 5-höz hasonló egészen sötét, vagy annál akár sötétebb színhez, de legjobban persze a fent említett, teljesen fekete Space Black iPhone 7-nek örülnénk, már csak azért is, mert az Space Gray, elnevezés elég bugyután hangzik, tekintve, hogy az űr teljesen fekete. Esélyes egyébként, hogy az Apple Watch Sport színét kapja majd az iPhone 7. Természetesen a jelenlegi ezüst, arany, és rozéarany színek továbbra is megmaradnának.

spaceblack

Ahogy pont hétvégén írtuk, könnyen lehet, hogy egy irányított szivárogtatásról van szó, ugyanis a fenti információk egy Apple-ös IP címről érkeztek. Ugyanez a forrás, azt is közölte, hogy a korábban körbeszaladt pletyka – ezt ugyancsak nem tartottunk hitelesnek, ezért nem írtunk róla – mely szerint nem lesz fizikai Home gomb az iPhone 7-ben, nem igaz. Az iPhone 7-ben is az eddig megszokott Home gomb lesz, a jelenleg is használthoz lesz hasonló, viszont a 3D-touchhoz hasonlóan Haptic visszajelzéseket ad majd.

Itt van még pár render, melyen jól látható, hogy mire számíthatunk:

original screen-shot-2016-06-27-at-2-42-38-pm

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!