imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Jöhet az olló mechanikás Smart Keyboard?


Mint már megszokhattuk, a Digitimes szerzői mindig eggyel zavarosabb vízben halásznak, mint a többiek, azonban a mostani felvetésük egészen érdekes lehet. 

Legújabb jelentésükben azt állítják, bizonyosságot szereztek arról, hogy az idei iPad-felhozatalhoz csatlakoztatható Smart Keyboard Foliók gyökeres változáson mehetnek keresztül.

A Smart Connector segítségével a 11 és 12,9″-es iPad Prókhoz csatlakoztatható, elöl-hátul védelmet biztosító, egyben egy mozdulattal billentyűzetté alakítható védőtok eddig egyfajta gumis megoldással dolgozott a gombok terén, mely teljes egészében különbözött minden Apple termékben található megoldástól.

Bár 2019 júliusában Ming-Chi Kuo még úgy nyilatkozott a gumis technika nem változik idén, most mégis úgy tűnik, hogy az új 16″-es MacBook Prókban visszatérő ollós mechanizmus válthatja az eddigi megoldást.

Ami pedig szintén változás lehet az elődhöz képest, a háttérvilágítás megjelenése a csatlakoztatott billentyűzeten, ami 2020 második felében kerülhetne a polcokra.

Érdekes felvetés. Te szereted a mostani megoldást, használod egyáltalán, ha lehetne cserélnéd újabbra?

Forrás: Digitimes

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!