imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jöhet a Face ID az iPad Próba


Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője szerint a következő iPad Pro frissítés során az Apple táblagépei is megkapják majd a TrueDepth kamerát, ezzel alakulhat ki egyfajta trend az a cupertinóiak eszközei között. Kuo a 2018-as modellekről beszél, mert szerinte (már ha igaza lesz), jócskán várnunk kell a frissítésre.

Éppen csak pár hónapja jelentek meg az iPad Prók, Kuo már tudni véli, hogy a következő frissítés során a TrueDepth kamerát is megörökli ez a vonal, csakúgy, mint annak idején a Touch ID-t. A következtetés logikus, hiszen az iPad Prók jellemzően a lehető legerősebb processzort kapják meg, tehát hardveres akadálya nincs a nagy számítást igénylő biometrikus beléptetésnek. Emellett végre eltűnhet a Home gomb is, ami számomra középen egy nagyon kényelmetlen helyen van, az iPhone X gesztusvezérlése pedig új értelmet nyerhet az iPad-családban.

Kuo jelentésében azt is hozzátette, hogy kizárólag az iPad Próktól várja az arcfelismerést, az olcsóbb kategóriás iPadek nem fognak ezzel a technológiával rendelkezni. A méltán híres elemző azt is megemlíti, hogy egy ilyen frissítés jót tenne a fejlesztőknek is, akik előszeretettel támogatnák az újdonságokat; a mélységet érzékelni képes kamera pedig a jövőben az arcfelismerésen és az animojizáson kívül új felhasználási módokat is kaphat. Kuo víziója 2018-as modellekről szól, kizárt, hogy a júniusi megjelenés után idén újra iPad frissítésre kerüljön sor.

Forrás: 9to5mac

Régi iPaded egy újra cserélnéd? Az iSTYLE-ban most az új és a régi iPad Prók között is válogathatsz, vagy válaszd a tavasszal frissült iPadet, amivel biztosan nem tévedhetsz.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!