imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Jön a Beastie Boys Story az Apple TV+ kínálatába


Új trailer érkezett az Apple TV+ kínálatában április 24-én elérhetővé váló Beastie Boys Story dokumentumfilmhez.

Mike D, MCA és Ad-Rock, azaz a Beastie Boys. A Spike Jonze által rendezett film a 80-as évek elején a hardcore punk szférából indult, aztán az egyik legjobb hip hop/rap bandává alakult, 2014-ben viszont feloszlott együttes, a Beastie Boys történetét mutatja be.

Három barát története, akik nem csak egymást, de a világot is inspirálták. A Beastie Boys Story április 24-én érkezik az Apple TV+ kínálatába és április 2-án nyit egyes IMAX mozikba.

Mike Diamond és Adam Horoviz (Adam “MCA” Yauch sajnos 2012-ben elhunyt – a szerk.) mesélik el a néhol bensőséges és személyes történetét 40 év barátságnak egy élő dokumentumfilm keretében.

A film a 2018-ban kiadott Beastie Boys Book alapján készült, melyben a zenekar még élő tagjai visszatekintenek egészen a kezdetekig.

Film különlegessége, hogy éppen az együttes negyedik albumának, az Ill Communicationnek a 26. évfordulóján jelenik meg. És a lemez egyik top slágerének, a Sabotage-nak szintén Spike Jonze rendezte a klipjét.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!