imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jön a Portal-élmény iOS-re!


A Valve összefogott egy játékkészítő csapattal, és hamarosan be is mutatják a közös kollaboráció első szerelemgyerekét, a Bridge Constructor Portalt. Ha szeretted az eredeti, kult státuszba ért sorozatot, ez is kötelező darab lesz.

A Valve nem nagyon tud hibázni a játékaival. Szinte mindegyik fejlesztésük a tömegkultúra ikonikus eleme lett. Mindezt úgy, hogy nem agyeldobós grafikával, hanem agyafúrt, ötletes és kreatív játékmenettel operáltak végig. Gondoljunk itt például a nagysikerű Counter-Strike sorozatra, a kultikus Half-Life-ra, vagy a szintén széles rajongótáborral rendelkező Portalra.

Utóbbi kedvelőinek most nagyon jó hírekkel szolgálhatunk. A Valve hivatalosan bejelentette, hogy együttműködik a Headsup Games és a Clockstone Software játékkészítők csapataival, és összedobják a Bridge Constructor Portal iOS-re és macOS-re egyaránt. Ahogy a nevéből is sejteni lehet, alapvetően egy hídépítős játékról van szó, viszont benne lesz az ismert, egyedi játékmechanika, az Aperture Laboratories, na meg az elmaradhatatlan GLaDOS.

A Bridge Constructor Portal a szerkezeti tervezés törvényeit és az Aperture Laboratories technológiáit vonja össze egy izgalmas, új játékélménybe – mindezt GLaDOS fürkésző tekintete alatt.

Szerencsére nem is kell olyan sokat aludni hozzá, december 20-án debütál is a játék. A Bridge Constructor Portal az iOS és a macOS mellett érkezik még Androidra, Windows-ra, Linuxra, de még Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re is. Utóbbi konzolos verziókra viszont a jövő év elejéig várni kell.

Ha nem is egy Half-Life 3 bejelentés, azért ez nálam mindenképp a hét híre.

Ami a játékokat illeti, hadd mutassam be személyes Mac-es kedvencemet, a Don’t Starve-ot. Izgalmas világ, kimeríthetetlen játékélmény, és csodálatos, rajzolt grafika.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!