imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Jövő márciusban érkezhet az új SE?


Kínai források szerint az Apple 2020 tavaszán kiadja majd egy iPhone 8-as modelt megújult belsővel. Mintha ismerős lenne a sztori.

A kínai EDN a tajvani Fubon Securities Investment Trust forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az Apple 2020 márciusában új iPhone kiadására készül. Ez a készülék pedig az iPhone SE-vel sok pontban mutat megegyezőséget.

Állítólag a telefon majd az iPhone 8-as alapjaira épül, vagyis egy szimpla hátlapi kamerát és 4,7 hüvelykes FHD LCD kijelzőt kaphatunk Touch ID-vel. Lényegében kívülről minden maradna. Ezzel szemben belül újratervezett nyomtatott áramköröket várhatunk, A13-as chipes erőgéppel.

Ez egyben azt jelentené, hogy a Touch ID szerelmesei kaphatnának egy a csúcs modelleknél kedvezőbb árú iPhone-t, ami hosszú évekig működőképes lenne. Az ár nyilván kérdés, és feltételezhetően azért a mostani 7-es és 8-as modellek felett gondolkodhatunk. Az ilyen modell egyértelműen a feltörekvő piacokon lehet a legnépszerűbb, de a Nyugat-Európai piacokon is az iPhone 7-esek jelenleg a legelterjedtebbek. Itthon vélhetően gyorsan slágertermék válna belőle, ha tényleg érkezne.

A forrásra a nemzetközi sajtó figyelmét egyébként a Digitimes hívta fel, ami kifejezetten nem a megbízhatóságáról híres, így kezeljük fenntartásokkal a hírt. Annyiból viszont logikusnak és időszerűnek tűnik a lépés, hogy az Apple mostanában nagyon szeretne a szolgáltatásokkal nagyobb penetrációt elérni a piacon, ehhez pedig jól jönne egy akár alacsonyabb áron kiadott slágertermék. Több aktív iPhone, több lehetséges Apple TV+ és Apple Arcade előfizető.

A hírek szerint mindenesetre a Pegatron vállalat 20 millió egység legyártására kaphat megbízást március 20-ig. A model pedig elvileg független az idén ősszel bemutatásra kerülő 3 új iPhone-tól, amik továbbra is a felsőkategóriát hivatottak képviselni.

Régebbi iPhone-t használsz? Cserélnéd egy ilyen új készülékre? Szerintetek mennyibe kerül, ha tényleg lesz ilyen?

Forrás: money.udn.com, Digitimes

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!