imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Jövő márciusban érkezhet az új SE?


Kínai források szerint az Apple 2020 tavaszán kiadja majd egy iPhone 8-as modelt megújult belsővel. Mintha ismerős lenne a sztori.

A kínai EDN a tajvani Fubon Securities Investment Trust forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az Apple 2020 márciusában új iPhone kiadására készül. Ez a készülék pedig az iPhone SE-vel sok pontban mutat megegyezőséget.

Állítólag a telefon majd az iPhone 8-as alapjaira épül, vagyis egy szimpla hátlapi kamerát és 4,7 hüvelykes FHD LCD kijelzőt kaphatunk Touch ID-vel. Lényegében kívülről minden maradna. Ezzel szemben belül újratervezett nyomtatott áramköröket várhatunk, A13-as chipes erőgéppel.

Ez egyben azt jelentené, hogy a Touch ID szerelmesei kaphatnának egy a csúcs modelleknél kedvezőbb árú iPhone-t, ami hosszú évekig működőképes lenne. Az ár nyilván kérdés, és feltételezhetően azért a mostani 7-es és 8-as modellek felett gondolkodhatunk. Az ilyen modell egyértelműen a feltörekvő piacokon lehet a legnépszerűbb, de a Nyugat-Európai piacokon is az iPhone 7-esek jelenleg a legelterjedtebbek. Itthon vélhetően gyorsan slágertermék válna belőle, ha tényleg érkezne.

A forrásra a nemzetközi sajtó figyelmét egyébként a Digitimes hívta fel, ami kifejezetten nem a megbízhatóságáról híres, így kezeljük fenntartásokkal a hírt. Annyiból viszont logikusnak és időszerűnek tűnik a lépés, hogy az Apple mostanában nagyon szeretne a szolgáltatásokkal nagyobb penetrációt elérni a piacon, ehhez pedig jól jönne egy akár alacsonyabb áron kiadott slágertermék. Több aktív iPhone, több lehetséges Apple TV+ és Apple Arcade előfizető.

A hírek szerint mindenesetre a Pegatron vállalat 20 millió egység legyártására kaphat megbízást március 20-ig. A model pedig elvileg független az idén ősszel bemutatásra kerülő 3 új iPhone-tól, amik továbbra is a felsőkategóriát hivatottak képviselni.

Régebbi iPhone-t használsz? Cserélnéd egy ilyen új készülékre? Szerintetek mennyibe kerül, ha tényleg lesz ilyen?

Forrás: money.udn.com, Digitimes

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!