imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jövőre érkeznek csak új iPadek


Már augusztusban lehetett tudni, hogy 2016-ban már nem frissülnek az iPadek, most a Mac Otakara is megerősítette ezt az információt, illetve azt is elmondták mi várható iPad fronton.

Ming Chi Kuo még augusztusban jelezte, hogy idén ne várjunk iPad frissítést. A befektetőkhöz eljuttatott legújabb jóslatában Kuo ezt írta:

Három új iPad (12,9″-es iPad Pro 2, egy új 10,5″-es iPad Pro és egy olcsóbb 9,7″-es iPad) megjelenésére számítunk 2017-ben, noha ez nem feltétlenül növeli majd az eladásokat a piac nehézségei miatt; a 2017-es eladások 10-20%-ot csökkenhetnek az előző évhez képest. Ha az iPad nagyobb, például 10,5″-es méretben érkezik, az segíthet az üzleti és az oktatási piacon.

Így azt várjuk, hogy az Apple 2017-ben bemutat egy 10,5″-es iPad Prót. Emellett arra számítunk, hogy a 12,9″-es iPad Pro 2-be és a 10,5″-es iPad Próba az A10X processzort építik, melyet egyedül a TSMC gyárt majd 10 nm-es gyártástechnológiával. Az olcsóbb 9,7″-es modellbe A9X processzor kerülhet, melyet szintén kizárólag a TSMC szállít.

Az Apple egyébként idén is kicsit hozzányúlt az iPadekhez, de csak a tárhelyeket emelték, és pár modellt megszüntettek.

Most a Mac Otakara írta meg, hogy szerintük mi várható. Rájuk is érdemes odafigyelni, mert már többször is bebizonyosodott, hogy igencsak pontos információkkal szolgáló forrásaik vannak.

A Mac Otakara szerint is három új iPad érkezik valamikor 2017 tavaszán. Frissül a 12,9 hüvelykes modell, megkapja a 9,7-es iPad Próban debütált True Tone kijelzőt, és az ambient szenzort, mely automatikusan a környezeti fényekhez igazítja a kijelző a fehéregyensúlyát. Ezen kívül természetesen belekerül a 12 megapixeles kamera is.

Lesz egy 7,9 hüvelykes iPad is, ami az iPad mini 4-et váltja majd. A legkisebb iPad is megkapja majd a Smart csatlakozót, a True Tone kijelzőt, a négy hangszórót, illetve a 12 megapixeles kamerát is. Tulajdonképpen egy az egyben azt fogja tudni, mint a mostani 9,7 hüvelykes iPad Pro.

Ming-Chi-Kuo-iPadek-cover

Az is biztos, hogy mindegyik iPad erősebb processzorral érkezik majd, valószínűleg ezekben debütál majd az A10X, ami az iPhone 7 készülékekben megismert chip továbbfejlesztett verziója lesz. A Mac Otaka szerint mindhárom új iPad négy mikrofonnal rendelkezik majd az eddigi kettő helyett, és szerintük a jack-csatlakozó is megmarad az iPadekben.

A fentieket nagyjából biztosra vehetjük, már csak az a kérdés, hogy lesz-e mattfekete illetve kozmoszfekete iPad jövő tavasszal.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!