imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jövőre már minden iPhone OLED kijelzőt kap


A legenda szerint az Apple-nél évekkel előre tudják, hogy milyen ütemben fogják az újdonságokat adagolni a legújabb iPhone-okba. A Nikkei információi szerint ha idén nem is, de jövőre már minden iPhone-t OLED kijelzővel szállít majd az Apple.

A szeptember közeledtével egyre több új információt tudunk meg az idei iPhone-okról. Szinte már minden biztos: csak a csúcs iPhone 8 kap majd OLED kijelzőt, a másik két modell idén még nem. Ezzel ellentétben a vezeték nélküli töltést mind a három új iPhone tudni fogja, de a töltő nem lesz a csomag része. Esélyes, hogy idén az USB-A to Lightning kábelt USB-C to Lightningra cserélik; gyorsabb töltést biztosító csatlakozót is elhelyez majd a készülékekben, a dobozban pedig egy 10 wattos töltőt találunk majd. A Touch ID alatt nagyon rezeg a léc: akár az is megeshet, hogy az iPhone 8 más fajta biometrikus beléptetést fog használni.

Az Asia Nikkei tudni véli, hogy 2018-ban szintén 3 új iPhone fog megjelenni, és állítólag már mindegyik OLED kijelzőt fog kapni. Tekintettel arra, hogy ez még nagyon messze van, kezeljük ezt az információt kellő szkepticizmussal. Még ha jelenleg így is gondolja az Apple, ez jövő évig még változhat, például az idei eladások függvényében. Ha viszont a Nikkei jelentése igaznak bizonyul, akkor az idén megjelenő iPhone 7s lehet az utolsó modell, ami még nem rendelkezik OLED kijelzővel, és ezt a készüléket 2019 elejéig fogja majd forgalmazni az Apple.

Forrás: 9to5mac

Ha nem hoz lázba, hogy milyen technológiát rejt a telefonod képernyője, de régi iPhone-od vagy iPaded újabbra cserélnéd, akkor nézd meg az akciós iPhone 7 és iPad Pro modelleket!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!