imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Jövőre zsugorodni fog a szenzorsziget


Ezt állítja legalábbis a koreai ETNews híroldal. Ehhez azonban szükség lesz egy nagy adag mérnöki ügyeskedésre, na meg nem kevés időre.

A koreai ETNews nem szórakozott azzal, hogy az elkövetkezendő, most szeptemberre várható iPhone-ról osszon meg tudni vélt információkat – ez már olyan snassz. Helyette rögtön ugrottak egy évet az időben, és a 2019-es modellekről kezdtek beszélni. Nevesítve az addigra már harmadik generációját élő iPhone X szenzorszigetéről.

A kérdés nem mindegy, ugyanis a kivágás lett talán az iPhone X legmegosztóbb védjegye. Még a rajongók közt is akadtak, akik nem tudtak megbarátkozni vele; nagyon sokan viszont hamar hozzászoktak és ugyanolyan “iPhone-os jellegzetességnek” tartják mint anno a Home gombot. Ha beválik az ETNews sejtése, akkor 2019-ben talán mindkét tábor számára elfogadható kompromisszumos megoldás fog születni:

marad a szenzorsziget, de kisebb lesz.

A lap ipari forrásokra hivatkozik, amelyek ezen felül még azt is megsúgták, hogy komoly mérnökölésekre lesz szükség, hogy ez sikerüljön. Egyesíteni kell hozzá ugyanis az előlapi kamerát a Face ID modullal, ezáltal szert téve némi plusz helyre a kijelző számára. Nos, 20 hónap múlva meglátjuk…

Ezt mind egy helyre kéne sűríteni.

Ami az idei készülékeket illeti, idáig az a forgatókönyv tűnik legvalószínűbbnek, hogy jön egy 5,8” és egy nagyobb, 6,5”-es modell, esetleg kiegészülve egy közepes méretű 6,1”-es testvérrel. Mindemellé a Bloomberg úgy véli, legalább egy Face ID-val szerelt iPad Pro is csatlakozik majd a termékkínálathoz.

Forrás: Macrumors

A FaceID technológiai hátteréről ebben a cikkben írtunk. Ha arra vagy kíváncsi, a világ mely pontjairól futnak be alkatrészek egy-egy iPhone összeszereléséhez, erre olthatod tudásszomjad.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!