imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kameraszintező megjelenítése iPhone-on


Ha tökéletesen alulról vagy tökéletesen felülről készített képeket szeretnél csinálni, akkor ezt neked találták ki.

A szintező létezéséről sokáig nem tudtam, aztán valahogy csak rájöttem milyen esetekben jelenik meg. Aki régebb óta fotózik az valószínűleg találkozott már a beépített szintezővel, mivel gyakorlatilag minden fényképezőgép rendelkezik ilyennel. Az okostelefonok pedig végképp, sőt iPhone-on erre dedikált gyári alkalmazást is találunk.Azonban a Kamera app is rendelkezik ilyennel, a használatához pedig nem is kell mást tennünk, csak a rácsot bekapcsolni. Ezt a Beállítások > Kamera menüpont alatt tehetjük meg. Ha megvan, lépjünk vissza a Kamera appba és forgassunk talaj vagy az ég felé az iPhone-t, a szintező kis keresztek pedig egyből elkezdenek mocorogni a kijelző közepén.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!