imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kanye West az Apple-lel építtetné még Trump elnöki repülőjét


A marketingben is zseniális előadóművész a forradalmi „iPlane One“ nevet adná találmányának, amivel az elnöknek akart kedveskedni. És ez még csak egy kiragadott fejezet Kanye mostani ámokfutásából…

Kanye West népszerű amerikai származású csembalóművész (aki újabban egyébként már nem is kánya, hanem simán YE (mint Jézus – a szerk.)) nagy napot tudhat a háta mögött. Azzal indított, hogy látogatást tett az amerikai elnöknél, Donald Trumpnál, akinek egyébként nagy rajongója a művészúr.

Nyilván ritka nagy megtiszteltetés az ilyen, így YE nem is ment üres kézzel. De a klasszikus „hozok egy dedikált aranylemezt“ típusú ajándékok helyett ő valami kreatívabbat talált ki – elvégre mégis csak egy alkotóművészről van szó, a kreativitás ott csörgedezik a vérében. Naszóval, hozott egy TERVET. Méghozzá az iPlane One tervét.

Az iPlane One pedig nem más, mint az elnöki repülőgép, az AirForce One utódja. Ami amúgy hidrogénnel megy, amihez ugyan tudtommal még nem áll rendelkezésre megfelelő technológia, de ha maga YE mondja, ki vagyok én, hogy itt tamáskodjak. Kanye persze csak a megálmodó, a pepecs munkát nem ő fogja végezni. De szerencsére már előre gondolt és leosztotta a feladatot:

„az Apple-nek kéne megcsinálnia, egy amerikai vállalatnak.“

A találkozó után úgy tűnik rögtön munkához is látott, ugyanis még aznap feltűnt Georgetown Apple Store-jában. Mit feltűnt, berobbant. A művészúr ugyanis fogta magát, felpattant az egyik Apple-exkluzív, gyönyörű fa kiállítóasztalra (még szerencse, hogy egy eredeti YEEZY sose dzsuvás) és elkezdett sztorizgatni a jelenlévő vásárlóknak.

Az anekdota egy sapkáról szólt, amelyet Trumpnak csináltatott. A sapi különlegessége, hogy azon Trump híres „Make American Great Again“ jelmondata díszelgett, azzal a csavarral, hogy elhagyta belőle az Again szót. Merthogy az sértő a feketékre nézve. (Ugyebár az amerikai történelem bármelyik tetszőleges szakasza, ami nem az elmúlt 50 évet jelenti, nem éppen az a korszak, amit a feketék örömmel hoznának vissza).

Aztán fogta magát, leugrott az asztalról, csinált pár szelfit az eszét vesztett tömeggel, majd egy rejtélyes, „megyek Afrikába“ félmondat kíséretében távozott.

Bónusz: aki esetleg azon gondolkodott, hogy vajon milyen bonyolultságú számkombinációt lehet megjegyezni egy ekkora elmével, az erre is választ kapott tegnap. YE jelkódja az iPhone-ján: 000000. Zseni.

Forrás: The Verge 1, 2

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!