imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kanye West új albuma $.0.H.A nem lesz elérhető Apple Music-on


Ha Kim Kardashian eltörte az internetet (megoszlanak a vélemények), akkor úgy néz ki, hogy a szokás családban marad. Férje, a kiérdemesült hip-hop művész, Kanye West, Twitteren ment hatalmasat az elmúlt napokban. Teljesítménye a trollkodás, a marketinghadjárat és az abszurd dráma eszköztárából válogat. Mi valahol azért örülünk, ha az ilyen emberek távol maradnak az Apple Music-tól.

Kanye West egy ugyanolyan ember, mint te, vagy én. Üldözi az álmait, remél, próbálkozik. Elrugaszkodik a csillagok felé. Azonban van, hogy kevés a lendület, és ilyenkor visszahuppanunk egy kicsit a földre. Szegény Kanye esetében ez egy 53 millió dolláros (~14,7 milliárd forint) „tartozást” jelent, amiért közös ruha-projektet indított az Adidasszal. A rapper nem habozott újra nagyot álmodni, és nyilvánosan elkezdett Twitteren pénzért könyörögni Mark Zuckerbergnél. 1 milliárd dollárt kért álmai megvalósítására. Mai árfolyamon ez kb. 278 milliárd forint, azaz több, mint amennyi havonta elmegy a költségvetésből nyugdíjra egész Magyarországon. Érdemes tehát nagyot álmodni.

Miután a Facebook nem kommentálta az esetet, Kanye is felkapta a vizet, és értetlenségét fejezte ki, hogy miután meghódította a rap trónját, és beszállt a divatba, miért nem őt támogatják a kaliforniai cégek? Bezzeg afrikai iskolákra van pénz, amikor ő jobb hellyé tudná varázsolni ezt a Földet!

Szegény Kanye még Grammy-díjat sem nyert idén, szemben Taylor Swifttel, aki újra elhozta „Az év albuma” díjat. Cserébe Kanye azzal vádolt meg, hogy csak miatta lett híres, majd mindenféle nem szívélyes jelzőkkel illette.

Kezeljük a helyén a vihart a biliben: nincs olyan, hogy rossz sajtómegjelenés, mert a negatív környezet is megjelenést biztosít, régi stratégia ez. Nemrég egy interjúból megtudtuk, hogy az Apple Music átlépte a 11 millió előfizetőt, ezzel szemben a Tidalnak – ahol Kanye kizárólagosan akarja elérhetővé tenni új albumát – állítólag 1 millió használója van, beleértve az ingyenes kipróbálási időszakban lévőket is.

Szerencsére Julie Adenugában, a Beats 1 egyik rádiósában volt elég lélekjelenlét, hogy jól kezelje a tragikus helyzetet:

Források: 9to5Mac, The Verge

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!