imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Karácsonyi ajándékötletek 1.


Már csak tizenkilencet kell aludni, vagyis nagyon közeledik a karácsony. Éppen ezért új minisorozatot indítunk itt az iMagazinon, amiben mindenki bemutat pár neki tetsző terméket, hátha tudunk ötletet adni, ha még nem találtad ki, kit mivel ajándékozz meg!

Én kezdem a sort. Főleg olyan dolgokat válogattam össze, amiket saját magamnak valószínűleg nem vennék meg, de örülnék nekik, ha esetleg az ölembe pottyannának. Éppen ezért vannak viszonylag vad dolgok is a listán, de hát álmodozni szabad. :)

Philips Hue Tap

Philips Hue Tap

Van otthon egy E27-es Philips Hue kezdőcsomagom, illetve egy Bloom lámpám is. Ezeket tökéletesen tudom vezérelni iPhone-ról, de néha azért jól jönne egy hagyományos villanykapcsoló is. Erre jó megoldás a Hue Tap, amivel négy gomb segítségével kapcsolgathatjuk az otthoni okoslámpáinkat. Különlegessége, hogy a gombok lenyomásából nyeri az energiát, így nem kell bele elem, és sosem fog lemerülni!
Ár: 18 900 Ft.

 

Ozaki O!coat Shockcase for iPhone 6

Ozaki O!Coat Shockcase

Évek óta nem használom tokban az iPhone-jaimat, utoljára talán a 3Gs-emen volt huzamosabb ideig tok. Viszont az iPhone 5-ömhöz és iPhone 5s-emhez is volt egy strapabíró tokom, amit akkor tettem fel a telefonra, ha tudtam, hogy húzósabb környezetbe visz az utam (fesztivál, ilyesmi). Az iPhone 6-omhoz még nincs ilyenem, szóval tulajdonképpen tökre örülnék neki, ha meglepne vele valaki.
Ár: 7 900 Ft

 

Withings Aura

Withings Aura

Kb. a megjelenése óta használom a Sleep Cycle alvásmonitorozó alkalmazást, is mindig szerettem volna egy hardveres eszközt is amivel nyomon követhetem az alvási ciklusaimat. Igazából van is egy Larkom, de az egy pár éves modell, és nagyon esetlennek tűnik a mai megoldásokhoz képest. Sok különböző eszközt nézegettem, de végül arra jutottam, hogy a Withings Aura a kategória királya. Nem éppen olcsó, ezért magamnak valószínűleg nem vennék, de ha a kezembe nyomja valaki, akkor szívesen elfogadom!
Ár: 99 900 Ft

 

Vessyl

Vessyl

Hát, ez kicsit kakukktojás, mert egyelőre csak előrendelhető a termék, jövő év elejére ígérik a szállítást. Mi is ez? Okospohár. Bizony. Biztosan sokan felhördülnek, hogy minek, meg mekkora hülyeség ez, én sem azt mondom, hogy vennék, de még mindig nehezen hiszem, hogy működik, és nagyon szívesen kipróbálnám. Handras írt is róla már egyszer ide az iMagazinra, ő is teljesen rákattant a témára.
Ár: 99 dollárért előrendelhető (kb. 25 ezer Ft + adó és vám)

 

B&O PLAY BeoPlay A9

BeoPlay A9

Álmodozni szabad, nem? A létező legdurvább AirPlay-es hangrendszer, kitől mástól, mint a Bang & Olufsen kistestvérétől, a B&O PLAY-től. Amilyen jól néz ki, olyan jól is szól, és régi vágyam egy ilyen. Persze kéne hozzá egy akkora lakás is, ahová elfér, meg ahol van értelme, de ha hozzájutnék egyhez, ez lenne a legkisebb problémám. Összedobtok nekem egyre?
Ár (bükk lábbal): 708 800 Ft

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!