imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Karácsonyi ajándékötletek 4.


iPhone dock

Alig ismerek iPhone felhasználót, akinek van egy rendes dock-ja, valahogy a tok, fólia és tartalék töltő megvásárlása után ez általában kimarad. Pedig szerintem bárki szívesen használna egy minőségi asztali tartót, még akkor is, ha magától nem mindenkinek jut eszébe megvenni. Nekem a fekete színű BlueLounge – Saidoka Lightning a kedvencem, de persze hogy pontosan melyiket válasszuk, az már egyéni ízlés kérdése. Minden esetre szerintem egy iPhone dock-kal biztosan örömet lehet okozni az iPhone tulajdonos ismerőseinknek.

PowerCube

A PowerCube az egyik legjobb elosztó, amit valaha láttam, ráadásul egyben töltő is. Komolyan mondom, ennél praktikusabb megoldást nehezen tudnék elképzelni, ami egyaránt jól használható otthon a mindennapok során és utazásainkkor is szívesen magukkal visszük. Már csak azért is, mert nem csak hagyományos foglalatokat találunk rajta, hanem két teljesértékű USB portot is, amivel egyszerre akár két iPadet is tölthetünk.

Shoulderpod S1

 

Amikor megjelenik egy új iPhone, mindig meglepődünk, hogy mennyire jó képeket és videókat csinál, nem volt ez másként az iPhone 6 esetében sem. Aki sokat videózik az iPhone készülékével vagy más okostelefonjával, annak rendkívül jól jöhet a Shoulderpod S1, ami egyrészt egy szabványos állvány foglalatot biztosít, másrészt a súlyozott aluminium markolatával kényelmesebben videózhatunk, ráadásul a kézremegést is csökkenti. Már csak azért is remek ajándék egy ilyen, mert nem kifejezetten egy bizonyos típusú telefonhoz készült, ésszerű keretek között bármilyen okostelefonhoz használható, tehát egy esetleges készülékváltás után sem fog a polcon porosodni. Egyelőre Magyarországon sajnos nem kapható, viszont a gyártótól beszerezhető 30 eurós áron, ami már a szállítást is tartalmazza

shoulderpod_professional_smartphone_rig_expandable_concept

GoPro

Ha már a videózásnál tartunk, természetesen nem hagyhatom ki a GoPro termékcsalád legújabb modelljeit. Ezek a legnépszerűbb sport- és akciókamerák, amiket profi produkciókhoz is használnak. A csúcsmodellek ára mondjuk azt is sugallja, hogy professzionális kamerákról van szó, ami egyrészt igaz, másrészt pedig idén először a GoPro egy kifejezetten olcsó típust is piacra dobott, ami persze kevesebb funkciót tud, de ezzel együtt is egy remek termék baráti áron.

Nos, ezek voltak az én karácsonyi ajándékötleteim, és aki még nem tette volna meg, itt megnézheti a sorozat további részeit is.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!