imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Karácsonyi ajánlatok az iSTYLE-tól!


Hamarosan itt a Karácsony, mi pedig egy mini adventi naptárral készültünk nektek, hogy már előtte is jusson a meglepetésekből. Készülj fel a jobbnál jobb akciókra!

Hivatalosan is beköszöntött a tél, néhol már lehullt az első hó, jönnek a hidegek és persze az ünnepek is Mikulással, karácsonnyal, szilveszterrel és újévvel együtt. Ezzel párhuzamos természetesen már ilyenkor indul a felkészülés, ajándékvásárlás és forraltbor-készítés is hordószámra. Na, meg az adventinaptár-bontogatás!

Az iSTYLE most, ha nem is minden napra, de számos remek meglepetés ajánlattal készült erre az időszakra, amelyek közül az elsőt már most meg is leshetitek.

A MacBook Air kifutó, 2017-es változata most 359 900 forintos ár helyett 80 ezer forint kedvezménnyel, mindössze 279 900 forintért vihető haza. A gép remek ajándék lehet bárkinek, aki egy ultrahordozható, nagyon hosszú üzemidővel rendelkező irodai gépet keres magának, vagy valamelyik szerettének, legyen szó egyetemistáról, vagy sokat utazó üzletemberről.

Noha hajlamosak vagyunk úgy gondolni rá, de a karácsonyi ajándékozásnak nem kell a hirtelen, eszeveszett költekezésről szólnia. Továbbra is érvényes az iSTYLE és a Cetelem közös részletfizetési ajánlata, amelynek keretein belül minden 50 000 forint feletti terméket 20 hónapos részlettel, 0% THM-mel vihettek haza. Az új készülékek mellé tehát ingyen hitel is jár.

Egy dolog még nagyon fontos: annak érdekében, hogy a szilveszteri mulatozás önfeledten történhessen, melegen ajánljuk, hogy köss biztosítást is az új termékedre, nehogy a szép új iPhone XS az új évet csúnya új törött iPhone XS-ként kezdje.

A fenti két ajánlat még csak a kezdett! Ahogy azt a karácsonyi oldalon is láthatjátok, van még pár meglepetés a tarsolyunkban. Érdemes tehát újra és újra visszanézni az oldalra, nehogy lemaradjatok valamiről.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!