imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Karácsonyi App Store leárazás áradat


Hamarosan itt a karácsony és ahogy az lenni szokott, ismét rengeteg alkalmazás vált akcióssá. Ezek szedtük most össze, érdemes most lecsapni rájuk, hogy legyen mivel szórakoznod a jövő évben. Kiemelünk pár jó vételt is.

Ahogy azt minden ilyen jellegű cikknél el szoktuk mondani, egyáltalán nem biztos, hogy a gyűjtés megjelenése után még akciósak maradnak az alább felsorolt alkalmazások és játékok. Mivel ennyi címet nincs kapacitásunk figyelemmel kísérni, így arra kérünk, hogy vásárlás előtt győződj meg magad a kedvezményes árról – ezért felelősséget nem tudunk vállalni.

iOS – Alkalmazások

  • A szerkesztőség ajánlása:
Duet Display

A volt Apple fejlesztőmérnök által készített alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármilyen, legalább iOS 8-at futtató készülékünket külső monitornak használhatjuk a Mac számítógépünkhöz. Értelemszerűen ez elsősorban az iPad tulajoknak lehet érdekes, de lehet, hogy egy tetszőleges iPhone Plus is használható bizonyos funkciókra. A setuphoz nem kell mást tenni, mint letölteni egy ingyenes Maces appot a fejlesztők honlapjáról, rákötni az iOS-es készüléket a gépre, és elindítani a készüléken az appot. A dolog innentől már magától megy: a macOS felismeri külső monitorként a készüléket, a Rendszerbeállításokban is ott lesz, ugyanúgy kezelhetjük, mint bármilyen más külső monitort.

  • Egyéb

Deliveries: a package tracker
Screens VNC
Star Walk 2 – Night Sky Map
Castro 2
Green Kitchen
How to Cook Everything
How to Cook Everything Veg
WaterMinder
Collect – Photo Journal, Diary
Orderly – To-do Lists, Location Based Reminders
Mindful Quotes Of The Day
djay Pro for iPhone
djay Pro
Cubasis 2

iOS – Játékok

  • A szerkesztőség ajánlása:
Alto’s Adventure

Egyszerű, letisztult dizájn. “Endless runner” típusú játékmenet. És egy elég őrült, de kedves történet: snowboardon kell az elkóborolt lámák nyomába eredni. A megjelenése után a játék a szerkesztőségben is osztatlan sikert aratott.. Nem sokkal később pedig a játék készítéséről is megtudhattunk pár információt.. Ha a komoly mínuszok közepette el szeretnéd terelni kicsit gondolataidat a hidegről, most csapj le a játékra.


INKS.

Az INKS. egyáltalán nem egy hagyományos flipper, sokkal inkább egy logikai-ügyességi játék, egy kis művészettel fűszerezve. A feladatunk, hogy minden pályán „kidurrantsuk” az összes festékpatront, melyekből aztán különböző színű festékek robbannak ki, így szinte műalkotássá változtatva az asztalt. A fejlesztőknek Miro, Matisse, Jackson Pollock és Bridget Riley műalkotásai szolgáltatták az ihletet. A festékpacák alakja és mérete attól függ, hogyan és milyen erővel találjuk el a színeket, így mindig más és más „festményeket” hozhatunk létre a pályákon, amiket el is menthetünk.

Mini Metro

A Macen korábban év játékának hirdetett alkalmazás iOS verziója kapott most egy nagyobb akciót. Az egyszerre nagyon szórakoztató és egyszerű játék a metróüzemeltetés izgalmaiba kalauzol el bennünket, ahol nekünk kell megoldani az emberek földalatti szállítását. Kezdetben persze egyszerű a dolgunk, mindössze három állomást kell összehangolnunk. De, ahogy egyre tovább jutunk jönnek a növekvő igények, a fokozott forgalom, és az egyre újabb állomások, metróvonalak. Szóval nagyon oda kell figyelni, hogy bírjuk a tempót. Mi több, van lehetőség valódi nagyvárosok hálózatát is fejlesztgetni, legyen az London, vagy éppen Hong Kong.


Shadowmatic

A Shadowmatic egy ötletes logikai játék, melyben különböző háromdimenziós alakzatokat kell forgatnunk és mozgatnunk minden irányba úgy, hogy végül a falra vetett árnyékukból egy felismerhető kétdimenziós ábrát kapjunk. Összesen 70 pályán bizonyíthatjuk a rátermettségünket, melyek folyamatosan nehezednek ahogy haladunk előre, majd egyre gyakrabban előfordul, hogy két-három alakzatot kell rendezgetnünk, ami azért már sokszor jelent kihívást.

  • Egyéb:

Oceanhorn
Transistor
Goat Simulator GoatZ
Goat Simulator Waste of Space
Goat Simulator MMO Simulator
Goat Simulator PAYDAY
Goat Simulator
Heroes of Loot
Heroes of Loot 2
After the End: Forsaken Destiny
Flower
Drop Flip
Blek
Kenshō
Aces of the Luftwaffe
Infinity Blade
Infinity Blade II
Infinity Blade III
Kingdom: New Lands
Steredenn
Surgeon Simulator
Thomas Was Alone
I am Bread
Hunters 2
Conduct AR!
Streets of Rage Classic
Burly Men at Sea
Tengami
The Room Three
The Room Two
FINAL FANTASY
FINAL FANTASY II
FINAL FANTASY III
FINAL FANTASY III for iPad
FINAL FANTASY IV
FINAL FANTASY IV: THE AFTER YEARS
FINAL FANTASY V
FINAL FANTASY VI
FINAL FANTASY TACTICS: THE WAR OF THE LIONS
FINAL FANTASY TACTICS: THE WAR OF THE LIONS (iPad)
Secret of Mana

Mac – Alkalmazások

  • A szerkesztőség ajánlása:
Unclutter

Épp nem olyan rég teszteltük részletesebben az Uncluttert. Az pofonegyszerű kis alkalmazással sokat segíthetünk a produktivitásunknak. Három külön, mégis egybetartozó szegmensből áll össze az egész: vágólap előzmények, fájlok és jegyzetek. Ezeket bármikor egy mozdulattal elérhetjük a státuszbárról, jelentősen felgyorsítva ezzel egy halom mindennapos folyamatot. Melegen ajánlott, főleg most így féláron.

  • Egyéb:

Twitterrific 5 for Twitter
Affinity Designer
Affinity Photo
Deliveries: a package tracker
Paste 2
Unibox
Byword
Focused
Chronicle – Bill Manager
MyBrushes – Paint, Draw, Sketch

Mac – Játékok

  • A szerkesztőség ajánlása:

Nincs specifikus, amelyik szuperhős, Star Wars-rész, stb. neked szimpatikusabb :)

LEGO Marvel Super Heroes
LEGO Star Wars Saga
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
LEGO Star Wars III: The Clone Wars
LEGO Harry Potter Years 1-4
Star Wars: Knights of the Old Republic II
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: The Force Unleashed
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!