imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Karácsony Instagram matricák

Karácsonyi jóságokkal és egyéb extrákkal támad az Instagram


Még több kreatív eszközzel és ünnepi matricákkal kedveskedik az Instagram a közösségi média megszállottjainak.

Most már havi szinten érkezik újabb és újabb nagyobb frissítés az Instagramra, ahogy a Snapchatre is. Minden alkalommal megírjuk, hogy a két alkalmazás fejlesztőcsapata rejtélyes módon valahogy ugyanazokkal a funkciókkal tömik tele az alkalmazásaikat.

tumblr_inline_oigascXiu21svf3j7_540

Az Instagramban több lényegi változás is történt. Az első, hogy kitaláltak egy új módszert a történetekre. Jobban mondva ezek archiválására. iOS-en mostantól lementhetjük a Story módban felgyülemlett elmúlt 24 óra történéseit egyetlen videóként. Továbbá annyi fotót és matricát nyomathatjunk a képekre, amennyit nem szégyenlünk.

Egyébként az Instagram megoldotta, hogy végre nem kell a videófelvételhez folyamatosan lenyomva tartanunk a piros gombot. Megkaptuk a “Hands-free” eszközt amire, ha egyszer rákoppintunk, akkor indul is a videófelvétel. Biztosan van akinek ez eddig hozzátartozott a mindennapok problémájához, nekem szerencsére nem.

Az Instát is elkapta az ünnepi hangulat. Azonban, ha kiakarjuk próbálni az új karácsonyos matricacsomagot akkor sietnünk kell, mert csak limitált ideig lesz elérhető a pakk az alkalmazásban. Speckó cukorpálcika mintájú ecset is elérhető, persze ez is csak az ünnepek ideje alatt.

tumblr_inline_oigao2TtWc1svf3j7_540

Ezen kívül egy új Sticker gomb is került a sztorimegosztó felületre. Rengeteg új, testreszabható matricát tartalmaz most már az Instagram. Nagyobb a választék, mint az Apple Watch szíjakból az iSTYLE-ban. Pedig abból sincs hiány…Sőt, akár a tartózkodási helyünknek megfelelően generálhatunk is egyedi matricákat. Ha a haverok megnézik a sztoridat és egy ilyet raksz valamelyik képre, akkor rákoppinthatnak és több infót kaphatnak a településről vagy szórakozóhelyről ahol éppen vagy.

A matricák szinte akárhol elhelyezhetőek különböző stílusokban az adott hangulatunkhoz megfelelően. Ennél több kreatív lehetőséget nem hiszem, hogy bele lehet már az Instagramba tuszkolni. Bár nem lepődnénk meg, ha januárban a legnagyobb fotómegosztó megint egy nagyszabású update-tel rukkolna elő.

Forrás: Instagram blog

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!