imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kelendő lesz az iPhone 7 Plus?


Úgy néz ki idén nem kell majd várni, ha valaki a nagyobb iPhone 7-et szeretné megvásárolni pedig ráadásul többen lesznek akik az 5,5 hüvelykes iPhone-ra váltanak.

Az elmúlt két évben, mióta kapható 5,5 hüvelykes iPhone is, rendre hiánycikk volt a megjelenés utáni 1-2 hónapban az iPhone 6 és az iPhone 6s Plus is.

Idén ősszel úgy néz ki nem kell majd lasszóval vadászni az iPhone 7 Plus modelleket, ugyanis a Credit Suisse piackutatói szerint, az Apple jelentősen nagyobb mennyiséget rendelt a beszállítóitól, melyek le is tudják majd szállítani a kért mennyiséget. Az elemzők szerint, nagyjából 30 százalékkal több iPhone 7 Plust rendelt az Apple, ez pedig jelentős mennyiségbeli emelkedést jelent, és vélhetően elegendő lesz kielégíteni majd az igényeket.

iphone7plus

A fenti információk után végeztünk egy kis belső felmérést a témában, és bár közel sem reprezentatív, de mindenesetre érdekes eredményeket kaptunk.

Az iMagazin szerkesztőségében senki nem gondolkozik 5,5 hüvelykes iPhone 7 vásárlásán, viszont az iSTYLE logisztikán a megkérdezettek fele biztosra mondta, hogy idén 5,5-ös készülékre vált a 4,7-es iPhone 6-6s készülékeikről.

Bár elsőre kicsit meglepődtünk, belegondolva több oka is lehet, hogy idén többen is az általunk csak tepsi iPhone-ként emlegetett készülékre váltsanak, és talán hasonlóan lesz ez majd világszinten is.

  • A dupla kamera megjelenése valószínűleg sokakat elgondolkoztat majd a váltáson, biztosan elég durva demóval készül az Apple, különben nem lenne értelme egy ilyen fejlesztésnek.
  • Az iPhone Plusok üzemideje jóval nagyobb mint a kisebb iPhone-oké, ez pedig sokak számára
    fontos lehet. Főleg ha hozzánk hasonlóan sokat játszik a Pokémon Góval.
  • Természetesen a kijelző mérete is fontos indok, hiszen a legtöbben egyre több mindent a telefonjukon végeznek el, legyen az munka, vagy szórakozás.
  • Az is egy jelentős indok lehet a váltásban, hogy a legtöbben akik az iPhone 6 óta használják a készülékeiket, már megunták azokat és valami újra vágynak. Márpedig tekintve, hogy az iPhone 7 a megváltozott antennacsíkokon kívül nem hoz újat a külső alapján, az egyetlen lehetőség, hogy nagyobb iPhone-t vásárol, aki már kicsit unja a jelenlegi dizájnt. (Attól most teküntsünk el, hogy esetleg Androidos készülékre váltana valaki, mert ez sokkal ritkábban fordul elő a megszokás miatt.)

Szavazzatok ti is, hogy nagyobb iPhone-ra váltotok-e amennyiben készüléket cseréltek.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!