imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Képeken az iPhone X Plus és 6,1 inches testvére


Dummy modellekről posztolt képeket az ismert szivárogtató, melyeken állítólag a most szeptemberben várható készülék-triumvirátus két új tagja látható.

Az iPhone bemutatása előtti hírfolyamnak egész könnyen és pontosan bejósolható lefolyása van. Valamikor év elején elkezdenek szállingózni a hírek, melyekben jellemzően Ming-Chi Kuo vagy Mark Gurman mond pár fontosat. Tavasz környékén érkeznek a nem túl megbízható forrásból származó, gyanúsan sokat mondó részletek. Ezzel párhuzamosan a két említett jós is folyamatosan kiegészíti korábbi jövendöléseit.

Aztán nyár közepén szép lassan jön a vizuális tartalom is. Először csak koncepcióképek a meglévő mende-mondák köré, majd állítólagos alkatrészekről készült fotók, aztán az ezekből összerakott renderek. Bő egy hónappal a bemutató előtt pedig elérkezünk a dummy modellek fázisáig.

Ezek bevallottan NEM a valódi készüléket ábrázolják.

Dummy modelleket általában a különböző – rendszerint kínai – tokgyártók szoktak készíteni maguknak, hogy azokat felhasználva elő tudjanak készülni a rohamra. A tervezéshez beszállítói láncról származó pletykákat használnak, és mivel a tokbiznisz meglehetősen jól prosperál, ráadásul nagyon közel vannak a tűzhöz ezek a cégek, már csak a fizikai lokációt tekintve is, elég jól be szoktak jönni a tippjeik.

A mostani képeken sok újdonságot nem láthatunk a korábbi hírekhez képest. Egy iPhone X Plus és a 6,1“-es iPhone figyel különböző szögekből fotózva. Az egész inkább azért érdekes, mert jól látható, hogyan mutatnak majd ezek a hatalmas méretek emberi kézben. Korábbi félelmeimmel ellentétben egyébként meglepően vállalhatónak tűnik mindkettő – aztán persze lehet, hogy egy kosaras fogja őket…

Forrás: MacRumors

A képek forrása egyébként az a 21 éves egyetemista srác, Benjamin Geskin, akinek módszereiről korábban már részletesebben is írtunk. Döntsd el magad, mennyire megbízható forrás számodra.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!