imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Képzeletben már sokat fejlődött a watchOS 6


Az elmúlt néhány hétben már terítékre kerül Screen Time-os macOS koncepció és az annyira várt Dark Mode-os iOS 13 is. Úgyhogy nem maradhat ki a sorból a watchOS 6 sem. 

A koncepciót Jake Sworski jegyzi, aki egy olyan funkciókat álmodott az új operációs rendszerbe, mint a Shortcuts támogatás, új Egészség funkciók, dedikált Apple Books alkalmazás és a többi. Talán a felhasználókhoz leginkább az automatikus WatchFacek állnak, melyek idő és hely függvényében is változhatnak.

A legújabb koncepció egyben kiterjesztené az Activity Ring rendszert. A három alap körön kívül lehetne sajátokat is hozzáadni, pl. légzés, távolság, alvás, stb. Ez kiegészülne még egy Body appal is, mely monitorozná a testtömeget, magasságot, BMI-t is. A dedikált Táplálkozás alkalmazás pedig logolhatná a bevitt tápanyagokat is.

Ahogy más koncepciókban, az alvásmonitorozás is helyet kapott. Az új Sleep app logolhatná az alvással töltött időt, csakúgy, mint a szívritmust és alvási ciklusokat.

Mellett Sworski koncepciójában még helyet kapott a kiterjesztett Naptár alkalmazás, valamint Jegyzetek, Otthon, Képek, Könyvek, Safari, stb. A koncepció lényege leginkább az, hogy az új watchOS egyre függetlenebbé váljon az iPhone-tól és önmagában is egyre több funkcióval működjön.

Neked mi hiányzik a legjobban a mostani watchOS-ből, mit látnál szívesen az új verzióban?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!