imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Késélen táncol az Apple: az iPhone X szállítása nem csúszhat!


Szerencsére a jelenlegi hírek szerint nem nagyon fog, maximum csak egy kicsit, de annyi még épp belefér abba az időkeretbe, amit az elemzők adtak az Apple-nek, mielőtt beütne a krach.

A Bernstein elemzője, Tony Sacconaghi egy, a CNBC-nek adott interjújában arról beszél, hogy ha az iPhone 8 szállítása túl sokat fog késni, akkor az komoly anyagi veszteségeket okozhat majd Cupertinóban. Az elemző szerint körülbelül a bemutatótól számított három hét az a toleranciaküszöb, melyet az átlagos (értsd: nem vér Apple-rajongó) felhasználó benyel, mielőtt más alternatíva után nézne. Ennél is súlyosabb következményekkel járhat, ha a kiszállítás elcsúszik 2018-ra, hiszen így kiesne a teljes karácsonyi időszak, ami minden gyártó számára az egyik legfontosabb aranybánya.

Apple karácsonyi ajándék

Bár korábban valóban voltak olyan jellegű hírek, miszerint az Apple-nek a vezeték nélküli töltővel és az OLED kijelzővel egyaránt meggyűlt a baja, mostanában inkább arról szól a fáma, hogy ezek a gyártási nehézségek, ha voltak is, mostanra javarészt már elhárultak. Másrészt pedig ott van a felhasználói hűség, ami az Apple iránt a legmagasabb az összes többi márka közül. Ez pedig sok mindenben lehet még a vállalat segítségére.

Például, nemcsak az iPhone 8 feltételezhetően jóval magasabb árát nyelhetik be könnyedebben a vásárlók, de egy kis extra várakozás is belefér, úgyis már legalább 9 hónapja ezt a készüléket várja mindenki. Pár hét ide vagy oda, ezek után már igazán nem oszt, nem szoroz.

Ennek ellenére valami zavar még lehet az erőben. A TechCrunch egy megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az OLED kijelzős modell valamennyivel az iPhone 7s és 7s Plus után kerül majd a boltok polcaira. Azt, hogy ez pontosan mennyi időt jelent, nem említették, de Sacconaghi sejtése alapján talán jobb, ha nem túl sokat.

Akárhogy is, ha rosszul sülnek el a dolgok, az Apple még mindig csinálhatja azt, hogy szépen megnyitja az előrendeléseket, ezzel is elkötelezi a felhasználókat, a kiszállítással pedig majd siet, ahogy csak tud. Legalább nem kell közben attól tartania, hogy sorra veszíti a vásárlókat.

Mondjuk, ha az iPhone 8 tényleg olyan lesz, mint amit az elmúlt hónapok hírei alapján várhatunk, akkor szerintem New Yorktól Makóig áll majd a sor az Apple Store-ok előtt, kelljen akármennyit is várni rá.

Forrás: AppleWorld.Today és Macrumors

Ha neked most kell telefon, pánikra semmi ok, rengeteg szuper iPhone várja, hogy elvidd magaddal. Egy részük pedig kifejezetten akciós áron teszi mindezt.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!