imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Késeléssé fajult az Apple vs. Samsung vita


Előre is elnézést kérünk mindenkitől, aki úgy gondolja, hogy túl bulváros a téma, de annyira szürreális ez a hír, hogy úgy gondoltuk, nem mehetünk el szó nélkül mellette. Az Oklahoma államban található Tulsa városában egy járókelő sétált hazafelé éjjel 1 óra körül, és az Evergreen lakások közelében arra lett figyelmes, hogy egy vérző férfi mászkál a parkolóban.

A járókelő értesítette a rendőrséget, akik a helyszínre érkezés után tudták meg pontosan mi is történt. Kapaszkodjon meg mindenki, mert elég érdekes a történet. Az egész úgy kezdődött, hogy két lakótárs iszogatott békésen a lakásukban. Pár sör után előkerült a jó öreg téma, nevezetesen az, hogy az Apple iPhone 6, vagy az új Samsung Galaxy telefonok a jobbak.

Tudjuk, hogy a különböző internetes fórumokon milyen parázs, virtuális vérre menő viták szoktak kialakulni ebből a kérdésből. Jó pár sör után a két srác azonban túlságosan is belelovalta magát a dologba: mikor nem sikerült szóban dűlőre jutni a kérdésben, tettlegességig fajult a vita, és letört aljú sörösüvegekkel estek egymásnak, illetve az egyikük szét is tört egy üveget a másik fején.

Fotó: KTUL
Fotó: KTUL

A kiérkező rendőrök értesítették a mentőket, akik kórházba szállították a két sérültet. A sérüléseik szerencsére nem súlyosak, és a kórházi számla kézhezvétele után valószínűleg egy életre megtanulják, hogy ilyesmin egyáltalán nem érdemes ennyire felkapni a vizet. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy ki ellen emeljen vádat, illetve abban sem biztosak, hogy végül vádemelési szakaszba jut-e az ügy. A helyszínről tudósító helyi KTUL tévécsatorna riportere megkérdezte az intézkedő hatóságokat is, hogy szerintük melyik készülék a jobb, ők azonban nem kívántak nyilatkozni.

Valószínűleg a legtöbbünknek van kedvenc telefonja illetve mobilplatformja,és néha az interneten a kommentekben sokan képesek gorombaságokat vágni egymás fejéhez a saját igazuk bizonygatása közben, de mindig tartsuk szem előtt: egy okostelefon sem ér annyit, hogy ölre menjünk érte egy olyan vitában, ami arról szól, hogy vajon melyik gyártó készüléke a jobb. Igazából van akinek az iOS, másoknak pedig az Android esik jobban kézre – de ezek egyáltalán nem olyan fontos dolgok, hogy egymás testi épségét veszélyeztessük értük.

Forrás: KTUL via Cult of Android.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!