imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Készíts kedvenced számára lejátszási listát Spotify-on!


Újabb őrülettel rukkolt elő a Spotify: készíthetünk kisállatunk számára zenelistát, legyen ő macska, kutya, hörcsög vagy éppen leguán.

A Spotify mindig is híres volt arról, hogy extra elemekkel próbál kitörni a zenestreaming versenyből. Eddig bátran állíthatjuk, hogy bejött neki ez a marketing megközelítés, és biztosan jópáran fogunk eljátszadozni azzal, hogy milyen lejátszási listát dob össze kis kedvencünk számára.

Kezdésnek a Spotify for Pets oldalára kell elnavigálnunk, ahol egy öt tagú listából kiválaszthatjuk, milyen állat gazdagítja mindennapjainkat otthon. Ezt követően pár személyes tulajdonságokat kell megadnunk róluk. Kutyáknál például azt, hogy mennyire kíváncsi, energikus és barátságos az eb. Hogy még személyesebb legyen a lista, beírhatjuk kis kedvencünk nevét, és akár egy képet is feltölthetünk róla.

Majd voilá, el is készült a mágikus lejátszási lista. A dalokkal egyébként a gazdiknak is kedvez azért a Spotify, ugyanis a mi zenei ízlésünknek megfelelőket csempész bele, vagyis a megadott tulajdonságok függvényében pörgősebb és vadabb, vagy épp lágyabb és konzervatívabb ritmusokkal lep meg minket. Így nem kell majd azon aggódnom, hogy Honey távollétemben hallgathatatlan számokkal adja el a házat.

Ti milyen kisállat büszke gazdái vagytok?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!