imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Két beállítás, amivel kezdj az új Apple Pencil 2-n


Ha mostanában tervezel venni vagy már előre tudod, hogy mi lesz a karácsonyfa alatt, akkor hasznos lehet, ha ismered ezt a két beállítást.

Az új Apple Pencil sok szempontból tette egésszé az iPades stylus élményt az előző generációhoz képest. Ez részben az új formatervnek és mágneses csatlakoztatásnak, részben új funkcióknak köszönhető. Most mutatunk két beállítást, amit érdemes a friss Pencil első csatlakoztatása után elvégezni.

Dupla kopp

Amint felpattant az iPad oldalára a Pencil, az iOS beállításai közt megjelenik egy új Apple Pencil nevű menüpont. Itt kiválaszthatod, hogy mit csináljon a Pencil duplakattintásra. Összesen négy opció közül választhatunk, amik közül az utolsó a kikapcsolás, amit értelemszerűen annyira nem érdemes választani, ha már egyszer Apple Pencil 2-je van az embernek.

Ezen kívül választhatjuk még, hogy a radír és az aktuális vagy az utoljára használt eszköz közt váltson, illetve a színpalettát is előhívhatjuk. Ki-ki döntse el, hogy számára melyik a kényelmesebb.

Jegyzetek a Zárolt képernyőről

Az egyik leghasznosabb dolog az iPad és Apple Pencil kombóban, hogy villámgyorsan készíthetünk velük jegyzeteket, elég csak kettőt koppintani a stylus-szal a Zárolt képernyőre. Ahhoz, hogy bekapcsoljuk ezt a funkciót, menjünk a Beállítások/Jegyzetek menüpontba és válasszunk a felkínált opciók közül: vagy mindig új jegyzetet kezd; vagy a legutoljára létrehozott; vagy a legutoljára megnyitott jegyzetet kezdi el szerkeszteni a gesztusra.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!