imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Két Bluetooth eszközt is csatlakoztathatunk majd egy iPhone-hoz


Akár már a most ősszel bejelentésre kerülő modellekhez is. Feltéve, hogy a legfrissebb beszállítói hírek igaznak bizonyulnak.

A Macotakara japán tech blog fizikai közelsége miatt gyakran szállít mindenki előtt híreket/pletykákat a legújabb Apple termékekről egyenesen a gyárakból szerzett információk alapján. A mostani megint egy olyan funkció lenne, aminek nagyon-nagyon tudnánk örülni, ám máshol még nem nagyon olvastunk róla.

Az egyik beszállító szerint ugyanis érkezik az iPhone-okba a duális bluetooth kapcsolat. Jelenleg csak egyetlen eszközt tudunk párosítani vele, így ha mondjuk a gyerekek alszanak, és a szülők szeretnének közben hangos kardozós-sárkányos sorozatot nézni, azt maximum úgy tehetik meg, hogy egy pár AirPodson osztozkodnak.

Image result for bluetooth iphone

Ezzel a megoldással viszont lehetőség lenne egyszerre több vezetéknélküli fülest is csatlakoztatni, vagy akár egyszerre csatlakoztatni autónkhoz és AirPodsunkhoz. Lehetséges, hogy Bluetooth 5.0-ás eszközök kellenek majd hozzá, így például az AirPods-ból csak a második generációt érintené, de a hamarosan nálunk is kapható PowerBeats Próval is működne.

A technológia egyébként nem lenne forradalmi, a Samsung és a Huawei is tett már ilyet telefonjaiba. Annál több szituációt tudunk viszont elképzelni, ahol jól jönne: utazások alatt például, főleg repülőn. Így csak remélni tudjuk, hogy ez tényleg megvalósul, és akár már a 2019-es iPhone-okba bekerül. Utóbbiról viszont még a források is azt mondták, hogy fogalmuk sincs, melyik iPhone-ok kapják majd meg a technológiát.

És ha már a kívánságlistánál tartunk: az AirPods H1 chipje hiába világbajnok, továbbra is egy eszközre tud csak csatlakozni, miközben a kissé butább agybadugós versenytársak akár egyszerre több eszközhöz is, mint a Beoplay E8.

Te mennyire tartanál hasznosnak egy ilyen funkciót? Sűrűn használnád?

Forrás: Macotakara

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!